Mennyi az esélye egy vízfejű babának az életben maradáshoz?
Sajnos nem véletlen kérdezem..
Úgy látszik még mindig nem tudják kiszűrni 100%-osan...
sajnos:(
Van esély, ne keseredj el teljesen. Ma már olvastalak. Gondolom azóta is csak sírsz... :(
Ha kicsit több a víz az agykamrában, és nálatok ez a helyzet, akkor nem kell pánikba esni. Tudom, könnyen beszélek, de holnap hívd fel Pestet és irány vagy Istenhegy, vagy a Magzatdiagnsoztikai. A magzatdiagnosztikai 14.000 Ft ha kértek dvd-t is.
ne ijedj meg azért!!! gyerekgyógyászaton dolgoztam, és jópár iylen gyermeket láttam, söntöt ültetnek be még mindig de ha nromálisan kezelve van időben (márpedig manapság már egyből csecsemőkorban kezelik) akkor nem sérül a kis agya és teljesen értelmes aranyos normális gyermekek lesznek!!!
Csak nagyon kell vigyázni a sönt elzáródás tüneteire, de még nem gondolj erre.
Köszi a támogatást..
Holnap hívom a dokit.
Csak amiatt aggódom még pluszban,hogy maga a vízfejűség ugye egy tünet.Tehát ennek a hátterében valami egyéb fejlődési rendellenesség áll..:(
Én is olvastalak már több kérdésednél. El sem tudom képzelni mit érezhetsz, de nagyon szorítok értetek, és remélem, hogy végül beigazolódik, hogy az ijedelmen kívül nincs nagyobb baj. De ehhez tényleg menj neves szakemberekhez.
Kérlek majd írd meg, hogy mit mondtak.
Sziasztok!
A kérdésedre a válasz nem könnyű,sok minden befolyásolja,de ne egy gyógyíthatatlan betegségre gondolj. Ezt azért írom, mert egy szép és okos 5 és fél éves kislányt nevelek akinek shunt-je van.Ha bármit tudni szeretnél,szívesen válaszolok van tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!