Mennyi az esélye egy vízfejű babának az életben maradáshoz?
Sziasztok!
Először is mindenkinek köszönöm az aggódást!Ma levették a vért (TORCH).Kedden megyünk genetikushoz,remélem akkor már többet tudok.
Mert ez a bizonytalanság..:(
Az utolsó két hozzászólónak üzenem,hogy nagyon sokat segítenének,ha írnának a történetükről.
Már a terhesség topicban is írtam tegnap(SOS Nagyon rámijjesztettek..),ott részletesebb,hogy mi történt velünk.
Szia!
Köszönöm,hogy válaszoltál.
Szóval akkor neked van az 5 éves,okos és szép kislányod?:)
Megkérdezhetem,hogy a shunt-ön kívül van valami problémája?
Egyébként mi kisfiút várunk,Salamont! Márc.19-én érkezne hivatalosan..de valószínű ő is előbb fog érkezni.
Várom a válaszodat.Már az is nagy segítség,hogy valami tényleg átérzi min megyek keresztül..:(
Szia!
Igen + van még egy baloldali ajak- fogléc- és szájpadhasadéka is a kislányomnak.Egyébként ez derült ki először és akkor még nem volt semmi a koponyával(ez volt a 28. héten). Majd a következő uh-on(33.hét)derült ki az agykamratágulat. Most olvasom a zárójelentésünket egy-két megjegyzés belőle,mert amúgy 8 oldalas:Mindkét oldalon igen nagyfokú kamratágulat:elülső szarv tágassága 20.5mm, temporális szarv l.s.17.8mm. III. kamra is tág 22x19mm-es.IV. agykamra tágassága,helyzete normális. Centrálisan az agyköpeny szélessége átlagban 1 cm-es.
Úgy gondolom egy orvosnak nincs joga olyat mondani,hogy 100%-ban lesz valami baja ennek a babának. Az én kislányom 5és fél éves 2 és fél éve lovagolni jár,2évesen ismerte a betüket és a számokat 18 hónaposan beszélt és van egy ajak és szájpadhasadéka is.
Örülök,hogy nektek "jól" alakult. :)
És az hogy shunt van neki beültetve,az pontosan mit jelent,mivel jár?
Nekem csak ennyi van az uh-s papíromon:
OK hátsó szarvában a liquortér: 23x8 mm
Cisterna magna területén min. liquortöbblet
Szabályos kisagy. CSP ábrázolódik. (30+6 hetesen)
Hááát,én ebből sokat nem értek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!