Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség elején nektek is...

A terhesség elején nektek is lassan múltak a napok?

Figyelt kérdés

A terhesség elején annyira lassan vánszorognak a napok. Az ember az elején izgul a legjobban, hogy nem üres-e a petezsák, van-e szívhang, stb..

Az ember várja, hogy nőni kezdjen a pocakja, hogy mozogjon a baba, hogy kiderüljön a neme...

A 18-20. héttől aztán repülnek a heteg, na de addig...

Második terhességem, még csak petezsák látszik, és úgy érzem, hogy megállt az idő.

2014. aug. 13. 14:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem csak az eleje lassú, hanem a vége is. 3. babámat várom. A középső idő gyorsan eltelt, most viszont már alig várom, hogy megszülessen, így vánszorog... Soha nem jön el. Egyre ingerültebb is vagyok sajnos, és én is úgy érzem, hogy megállt az idő. :)

36hkm

2014. aug. 13. 17:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék az elöttem szolohoz.Bizony nehezen és lassan mult az eleje is,de a végétöl rosszabb nincs...amikor minden este ugy fekszel le-talán holnap már a karomban tarthatom-Iszonyat ez a várakozás,föleg nagy pocakkal,vizes lábakkal,elfáradt testtel,ilyen jo meleg idöben.Szinte mintha nem is mulnának a napok.Boldog babavárást kivánok mindenkinek és sok türelmet,kitartást :) 38+2 hkm elsö babával.
2014. aug. 13. 18:01
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem is még csak petezsák látszik és 2. baba! :)

Az első 12 hét valóban iszonyú lassan telik..főleg egy igazi Rosszcsont mellett,úgy,hogy vigyáznom kell magamra..

2014. aug. 13. 21:07
 14/17 A kérdező kommentje:

a 30. hét felett vannak, nem félnek, hogy elszorul a köldökzsinór, stb..?

Komolyan, szinte a terhesség minden szakaszáról annyi tragikus dolgot olvas az ember.

2014. aug. 14. 03:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdezö..Nagyon sok tragikus dolog van a világban és ha mindig azokkal foglalkoznánk nem lenne tul örömteli az letünk.Szerintem a babavárás eggy boldog idöszak a szülök életében (legalábbis annak kellene hogy legyen) ezért nem szabad folyton a rossz dolgokkal foglalkozni.Persze eggy leendö anyukában mindig ott van az aggodalom és a félsz ami végigkiséri egész életében gyermekével kapcsolatban és ez igy is a normális.Viszont szerencsére olyan korszerü világban élünk hogy minden honapban láthatod kisbabádat és tudomást szerezhetsz állapotárol.Igy ha nincs baj kár elöre aggodalmaskodni.Nekem aztmondták orvosaim hogy minden rendben,mostmár minden héten járok CTGre,UHra igy már csak arra várok hogy kibujjon végre :)
2014. aug. 14. 09:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Lemaradt hogy a 12-es voltam :)
2014. aug. 14. 09:28
 17/17 A kérdező kommentje:

Tudod, az első babámmal meg sem fordult a fejemben, hogy bármi rossz is történhet. Nálam boldogabb, optimistább kismama nem sok volt.

És mégis bekövetkezett a tragédia.

Egy ilyen eset után az vesse rám az első követ, aki nem parázna ezerszer jobban és többet.

Te ezt elképzelni sem tudod milyen!

2014. aug. 14. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!