A terhesség elején nektek is lassan múltak a napok?
A terhesség elején annyira lassan vánszorognak a napok. Az ember az elején izgul a legjobban, hogy nem üres-e a petezsák, van-e szívhang, stb..
Az ember várja, hogy nőni kezdjen a pocakja, hogy mozogjon a baba, hogy kiderüljön a neme...
A 18-20. héttől aztán repülnek a heteg, na de addig...
Második terhességem, még csak petezsák látszik, és úgy érzem, hogy megállt az idő.
Szia!
Nem csak az eleje lassú, hanem a vége is. 3. babámat várom. A középső idő gyorsan eltelt, most viszont már alig várom, hogy megszülessen, így vánszorog... Soha nem jön el. Egyre ingerültebb is vagyok sajnos, és én is úgy érzem, hogy megállt az idő. :)
36hkm
Nekem is még csak petezsák látszik és 2. baba! :)
Az első 12 hét valóban iszonyú lassan telik..főleg egy igazi Rosszcsont mellett,úgy,hogy vigyáznom kell magamra..
a 30. hét felett vannak, nem félnek, hogy elszorul a köldökzsinór, stb..?
Komolyan, szinte a terhesség minden szakaszáról annyi tragikus dolgot olvas az ember.
Tudod, az első babámmal meg sem fordult a fejemben, hogy bármi rossz is történhet. Nálam boldogabb, optimistább kismama nem sok volt.
És mégis bekövetkezett a tragédia.
Egy ilyen eset után az vesse rám az első követ, aki nem parázna ezerszer jobban és többet.
Te ezt elképzelni sem tudod milyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!