Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg alatt lehet hasznaln...

Terhesseg alatt lehet hasznalni sikositot?

Figyelt kérdés
22 hetes vagyok es egyre kellemetlenebb az egyuttlet a ferjemmel.Velem van a baj,igaz nem is kivanom a sexet annyira de hat azert szukseg van az osszebujasra.Ugyerzem nem nedvesedem elegge.Ma kifejezetten bajd utana a huvelyem bent,mintha egett volna.Volt mar valaki igy?Szerintem szaraz lehettem bent is.
2014. aug. 13. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
2014. aug. 13. 12:54
 2/4 Paraszt_Mári ***** válasza:
2014. aug. 13. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi használtunk sima sikosítót, tehát nem az extrát, ami vérbőséget okoz, és fokozza a gyönyört. Semmi gond nem volt, a nőgyógyászom is azt ajánlotta, hogy inkább használjunk minthogy a kevés nedvesedés miatt megsérüljön a hámréteg.

De ha nem kívánod a szexet, akkor csak azért, mert KELL ne szexeljetek. Nekem is voltak időszakok, amikor nem kívántam a behatolást, akkor máshogy elégítettük ki egymást, de nem kínzott azzal a férjem, hogy legyen szex, mert előírás, hogy terhesen is heti kettőnek meg kell lenni.

2014. aug. 13. 13:08
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom
2014. aug. 13. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!