Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség elején nektek is...

A terhesség elején nektek is lassan múltak a napok?

Figyelt kérdés

A terhesség elején annyira lassan vánszorognak a napok. Az ember az elején izgul a legjobban, hogy nem üres-e a petezsák, van-e szívhang, stb..

Az ember várja, hogy nőni kezdjen a pocakja, hogy mozogjon a baba, hogy kiderüljön a neme...

A 18-20. héttől aztán repülnek a heteg, na de addig...

Második terhességem, még csak petezsák látszik, és úgy érzem, hogy megállt az idő.

2014. aug. 13. 14:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Igen, akkor úgy tűnt, mintha megállt volna az idő, de igazából így visszagondolva az az idő is gyorsan elmúlt. Most a vége felé meg

gy érzem egyenesen rohan az idő.

2014. aug. 13. 14:25
 2/17 anonim ***** válasza:
Igen, az eleje nagyon lassan megy. Úgy érzem, már milyen régóta várandós vagyok, pedig ez még csak a 15. hét :) 3. baba, csak a másodiknál nem éreztem ilyen vánszorgósnak a napokat, mert ott kicsi volt a korkülönbség. Most viszont a nagyok már elég önállóak, sok dolgom nincs velük. Ennél vánszorgósabban szerintem csak az utolsó hetek telnek :)
2014. aug. 13. 14:35
 3/17 A kérdező kommentje:

:)

Örülök, hogy nem csak én érzem így.

2014. aug. 13. 14:36
 4/17 anonim ***** válasza:

Szia

nekem meg mindig lassan telik!

Varom a 24.hetet mint mikulas a sutemenyt ajandekosztaskor :)

Van szivhangfigyelom,havonta jarok mehszajvizsgalatra,es vedono a szamban van,ha barmi van.. elso babam es nagyon felek ,hogy milyen torekeny szegenykem.. feltem mindentol. Mar tudom,hogy kislany,egy hete volt a genetikai uh,ahol azt mondtak koranak megfelelo es nagyon szepen fejlodik,en akkor is izgulok! :) mrg vasarolni se kezdtem el babonabol.. na tudom ez mar a durva aggodas faktor azaz. paramami ,de nagyon aggodos vagyok. Sok rossz tortent a kornyezetemben sokmindenkivel mindenfele elojel nelkul :( bocsanat,hogy lenyegeben nem a kerdesre valaszoltam.

21hkm

2014. aug. 13. 14:59
 5/17 anonim ***** válasza:
Az eleje nekem is nagyon lassan telt a rosszullétek miatt és persze amugy is,h az első 3honapon túl legyünk..azóta minden olyan gyorsan történik..:)vizsgalatok,ultrahangok,mindjart mehetek babamozira..aztan mar lassan itt is van a kisfiunk:))23hkm
2014. aug. 13. 15:15
 6/17 anonim ***** válasza:
Ja es utolsó,bocs,h rákérdezek de miért várod a 24.hetet?
2014. aug. 13. 15:17
 7/17 A kérdező kommentje:

Azt mondják, hogy a 24. hét a vízválasztó, mert onnantól menthető meg a koraszülöttek élete.

Nekem 25 hetesen nem tudták megmenteni a koraszülött kislányom. Azt mondta a doki, hogy a 24. hét csak annyit jelent, hogy az alatt menthetetlen, afelett pedig van némi esély. 28. héttől lehet jó arányban megmenbteni a babákat, de még ott is sokaknak visszamarad valami fogyatékossága.

A 32. hét az, ahonnak biztonsággal és egészségesen megmenthető a baba.

2014. aug. 13. 15:35
 8/17 anonim ***** válasza:
Ja igen most ez eszembe se jutott....sajnalom kerdező a kislányodat:(( remelem most minden rendben lesz veletek,boldog babavárást kívánok nektek!:))23hkm
2014. aug. 13. 15:41
 9/17 anonim ***** válasza:

Sajnalom a kislanyodat :((

pont ezert varom,mert akkor mar van nemi remeny.

2014. aug. 13. 15:45
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az együttérzést. Bizony félek nagyon.

Még egy hasonlót nem élnék túl.

2014. aug. 13. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!