A terhesség elején nektek is lassan múltak a napok?
A terhesség elején annyira lassan vánszorognak a napok. Az ember az elején izgul a legjobban, hogy nem üres-e a petezsák, van-e szívhang, stb..
Az ember várja, hogy nőni kezdjen a pocakja, hogy mozogjon a baba, hogy kiderüljön a neme...
A 18-20. héttől aztán repülnek a heteg, na de addig...
Második terhességem, még csak petezsák látszik, és úgy érzem, hogy megállt az idő.
Igen, akkor úgy tűnt, mintha megállt volna az idő, de igazából így visszagondolva az az idő is gyorsan elmúlt. Most a vége felé meg
gy érzem egyenesen rohan az idő.
:)
Örülök, hogy nem csak én érzem így.
Szia
nekem meg mindig lassan telik!
Varom a 24.hetet mint mikulas a sutemenyt ajandekosztaskor :)
Van szivhangfigyelom,havonta jarok mehszajvizsgalatra,es vedono a szamban van,ha barmi van.. elso babam es nagyon felek ,hogy milyen torekeny szegenykem.. feltem mindentol. Mar tudom,hogy kislany,egy hete volt a genetikai uh,ahol azt mondtak koranak megfelelo es nagyon szepen fejlodik,en akkor is izgulok! :) mrg vasarolni se kezdtem el babonabol.. na tudom ez mar a durva aggodas faktor azaz. paramami ,de nagyon aggodos vagyok. Sok rossz tortent a kornyezetemben sokmindenkivel mindenfele elojel nelkul :( bocsanat,hogy lenyegeben nem a kerdesre valaszoltam.
21hkm
Azt mondják, hogy a 24. hét a vízválasztó, mert onnantól menthető meg a koraszülöttek élete.
Nekem 25 hetesen nem tudták megmenteni a koraszülött kislányom. Azt mondta a doki, hogy a 24. hét csak annyit jelent, hogy az alatt menthetetlen, afelett pedig van némi esély. 28. héttől lehet jó arányban megmenbteni a babákat, de még ott is sokaknak visszamarad valami fogyatékossága.
A 32. hét az, ahonnak biztonsággal és egészségesen megmenthető a baba.
Sajnalom a kislanyodat :((
pont ezert varom,mert akkor mar van nemi remeny.
Köszönöm az együttérzést. Bizony félek nagyon.
Még egy hasonlót nem élnék túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!