Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, akinek nem volt...

Van olyan, akinek nem volt toxoplazmozis szurese terhesseg alatt?

Figyelt kérdés
En meg csak most fogok menni, mert most ertesultem reszletesebben rola. 22 hetes vagyok.
2014. aug. 12. 21:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt egyáltalán, rákérdeztem a dokimnál, de azt mondta, fölösleges. Állatunk nincs itthon, zöldséget-gyümölcsöt mindig jól megmostam.
2014. aug. 12. 21:50
 2/11 gabszem ***** válasza:
nem volt egyiknél se
2014. aug. 12. 21:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Én nem itthon szültem, úgyhogy még csak nem is tudtam ennek a vizsgálatnak a létezéséről.
2014. aug. 12. 21:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Engem is csak azert izgat mert van 1 macska, kinti.
2014. aug. 12. 22:13
 5/11 anonim ***** válasza:
En ketszer is megcsinaltattam mert volt egy macskam a lakasba.aztan elkoltozott kertes hazba mert kicsit sok volt az energiaja.de ket het mulva elment az uj gazdija nyaralni igy addig visszajott hozzam.es ugy megkarmolt h meg most egy ev utan is latszik a nyoma.en ezert mentem el.hozzateszem en azt hittem mar reg atestem ezen a dolgon.muvel miota az eszemet tudom imadom az allatokat.de nem ezen nagyon meglepodtem...
2014. aug. 12. 22:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nem csináltattam eddig és nem is fogok. A zöldséget, gyümölcsöt megmosom normálisan, a macskákat az utcáról meg 5 éves korom óta összeszedem, mindig tele volt a ház környéke macskával, szóval nem látok rá esélyt, hogy eddig nem estem volna át rajta.
2014. aug. 12. 23:39
 7/11 anonim ***** válasza:
az miből derül ki, hogy valaki átesett-e már rajta?
2014. aug. 13. 07:31
 8/11 anonim ***** válasza:
TORCH tesztnek hvják, vérvétellel igazolják, hogy átestél már rajta, és ha igen, friss fertőzés kimutatható-e.
2014. aug. 13. 07:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem volt,meg még lesz is rá szűrés,mivel nem estem át rajta,pedig mióta az eszemet tudom,mindig volt macska a környezetünkben.Egyébként minden macska az élete során ha elkapja ezt akkor is csak 2 hétig fertőz,utána soha többet.Macska karmolástól nem lehet elkapni a betegséget,csak az ürülékkel.Van egy kisfilm róla,szerintem hasznos,főleg ha kisbabát vár valaki.Én nem tartom feleslegesnek a vizsgálatot.

http://www.youtube.com/watch?v=DGtpTEskboI

2014. aug. 13. 08:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekünk mindig volt kinti macskánk és nem volt toxoplazma szűrésem.
2014. aug. 13. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!