Van olyan, akinek nem volt toxoplazmozis szurese terhesseg alatt?
Figyelt kérdés
En meg csak most fogok menni, mert most ertesultem reszletesebben rola. 22 hetes vagyok.2014. aug. 12. 21:43
1/11 anonim válasza:
Nekem nem volt egyáltalán, rákérdeztem a dokimnál, de azt mondta, fölösleges. Állatunk nincs itthon, zöldséget-gyümölcsöt mindig jól megmostam.
3/11 anonim válasza:
Én nem itthon szültem, úgyhogy még csak nem is tudtam ennek a vizsgálatnak a létezéséről.
4/11 A kérdező kommentje:
Engem is csak azert izgat mert van 1 macska, kinti.
2014. aug. 12. 22:13
5/11 anonim válasza:
En ketszer is megcsinaltattam mert volt egy macskam a lakasba.aztan elkoltozott kertes hazba mert kicsit sok volt az energiaja.de ket het mulva elment az uj gazdija nyaralni igy addig visszajott hozzam.es ugy megkarmolt h meg most egy ev utan is latszik a nyoma.en ezert mentem el.hozzateszem en azt hittem mar reg atestem ezen a dolgon.muvel miota az eszemet tudom imadom az allatokat.de nem ezen nagyon meglepodtem...
6/11 anonim válasza:
Én nem csináltattam eddig és nem is fogok. A zöldséget, gyümölcsöt megmosom normálisan, a macskákat az utcáról meg 5 éves korom óta összeszedem, mindig tele volt a ház környéke macskával, szóval nem látok rá esélyt, hogy eddig nem estem volna át rajta.
7/11 anonim válasza:
az miből derül ki, hogy valaki átesett-e már rajta?
8/11 anonim válasza:
TORCH tesztnek hvják, vérvétellel igazolják, hogy átestél már rajta, és ha igen, friss fertőzés kimutatható-e.
9/11 anonim válasza:
Nekem volt,meg még lesz is rá szűrés,mivel nem estem át rajta,pedig mióta az eszemet tudom,mindig volt macska a környezetünkben.Egyébként minden macska az élete során ha elkapja ezt akkor is csak 2 hétig fertőz,utána soha többet.Macska karmolástól nem lehet elkapni a betegséget,csak az ürülékkel.Van egy kisfilm róla,szerintem hasznos,főleg ha kisbabát vár valaki.Én nem tartom feleslegesnek a vizsgálatot.
10/11 anonim válasza:
Nekünk mindig volt kinti macskánk és nem volt toxoplazma szűrésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!