IR-em van, gyógyszeresen kezelik, mellette diéta! Ez ettől függetlenül károsíthatja a babámat? VAgy annyi a rizikóm, hogy könnyebben terhességi cukros leszek?
Szerintem ha nagyrészt betartod, tehát még lényegesen több a "szabad" mint a "tilos" abból amit megeszel, akkor még baja nem lesz a babádnak :)
(szabad megkérdeznem mennyi próbálkozás után sikerült teherbe esned? Én szintén IR, 10 hónapja diétázok, 8 hónapja gyógyszert is szedek, másfél éve próbálkozunk)
Köszi a választ! Nem leszek népszerű a válaszommal...volt egy előző terhességem, az első, aminek januárban missed ab lett a vége (6 hetesen elhalt a baba), utána várnunk kellett 3 hónapot és utána rögtön teherbe estem, ez a baba van most a pocakban. Az első is rögtön sikerült...csodabogárként néznek rám a dokik...
Kívánom, hogy mielőbb babás legyél...
Köszi a válaszokat!
SAjnos nem mozoghatok, mert a lepény a méhszájamon van és a doki nem enged még kismamajógázni sem...:(
Sokat kell pihennem...de remélem ez változni fog idővel...
Nekem is nagyon "várják" a terhességi cukrot, hát majd meglátjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!