Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, aki barnázott a...

Kismamik, aki barnázott a terhesség alatt, meddig tartott? Mennyire normális, hogy kevés barna váladék ürül belőlünk a nem várt mensi helyett? ( terhesség áll fent azért kérdezem )

Figyelt kérdés
Ez az ötödik nap, hogy barnázok, annyira nem vészes, a hőm is rendesen fent van ahogyan kell. :) Orvoshoz még nem mennék, mert 9-re nem vártam, azóta minden nap pozit tesztelek.:))) Látna egyáltalán már vmit az orvos? Félek a hüvelyik vizsgálattól, mert volt már egy vetélésem ugyan így miután megvizsgált a doki. :(
2010. jan. 12. 07:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok. szerintem a tesztet nem kell vinned, de ahogy gondolod. Ha azt mondod, hogy pozitív lesz, akkor elhiszi, mert miért hazudnál? És ha elmondod az előzményeket, hogy volt már egy vetélésed, és most is barnázol, akkor biztos fog felírni gyógyszert! Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond!
2010. jan. 12. 08:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt, 7-8 héten kezdődött, kiderült haematóma okozta. Jobb elmenni orvoshoz, pihennem kelltt 2 hétig és felszívodott.

Már 10 hónapos lányom.

2010. jan. 12. 08:22
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

előző

Mivel az sztk közelebb volt, így először oda mentem és ott megállíapították a heamtómát. Majd felhívtam az orvosomat is utána, ő is megnézett a kórházban.

2010. jan. 12. 08:23
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben azért vinném a tesztet. Elég egyet ,az utolsót. Nálam sem kérték mikor az ambulanciára mentem, de jobb ha ott van, ki tudja kérik e a gyógyszerírás miatt. De egyébként a hüvely falának vastagságából is tud következtetni a kora terhességre!
2010. jan. 12. 08:52
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ugyanígy jártam!AZONNAL DOKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kapsz Utrogestant és feküdnöd kell!És nem lesz baj!Nagyon szurkolok értetek!Üdv:13 heteske
2010. jan. 12. 09:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

jó orvos jó géppel nézett engem és 4 hét 1 napos terhességet simán látott HASI UH-val... nekem a 2 terhességem alatt sosem csináltak hüvelyi UH-t, na de ezt orvosa válogatja. Én elmennék orvoshoz, biztos ami biztos.

én is barnáztam egyszer 1 napig, majd másnap reggel véreztem. gyorsan doki, kiderült csak bevérzett valami boholynak az alja (még jó hogy nem a lepény) és kaptam Duphaston és most 11 hetes a kisfiunk :)

2010. jan. 12. 10:08
 17/21 anonim ***** válasza:
59%

Azt sem értem, miért vártál eddig...

Nekem is így kezdődött, mensi napjaiban, és pár nap múlva, már késő volt az Utrogestan, mert leállt tőle a barnázás = VÉRZÉS, de a babám csak 6 hetes koráig fejlődött.

Nem értem, miért gondolják azt ezren ezen az oldalon, hogy a barnázásból olyan hűdekönynen jókimenetelű terhesség lehet. Mert ez 90%-ban nem így van. Azonnal doki!

2010. jan. 12. 10:38
 18/21 anonim ***** válasza:

De utolsó, hogyha elállt a vérzés a gyógyszertől, viszont az embrió fejlődése KÉSŐBB leállt, akkor mégis miért következik ebből az, hogy ha pár nappal korábban kapod a progeszteronpótlást, akkor tovább fejlődik?? Nekem ebből csak annyi világos, hogy semmi összefüggés a kettő között, a gyógyszer nem befolyásolta az embrió ferjlődését, amely attól függetlenül elhalt.

Én úgy vagyok vele, hogy ha el akar menni, menjen. Hormonszintem rendben. 13. dpo-tól barnázok, és aznap erős pozitív lett a tesztem. Ma vagyok 15. dpo-n, ma is ugyanúgy barnázok. 2 hét múlva doki, ha van bent valami, azért, ha nincs, azért. Én most várok, hívjanak felelőtlennek, de nem fogok emiatt folyton orvoshoz rohangálni. Majd megírom, mi lett.

2020. jan. 28. 12:59
 19/21 TüTüke81 válasza:

Szia Utolsó! Mi lett veled?

Én is ebben a cipőben járok.

2020. márc. 8. 21:01
 20/21 anonim ***** válasza:

Na bocs, itt vagyok.

10 hetes terhes vagyok, semmi bajunk, minden oké.

Jövő csütörtökön megnézi a nőgyógyász még egyszer, még a 12. heti uh előtt, utoljára. De nincs rá okom, hogy bármi rosszra gyanakodjak.

2020. márc. 11. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!