Első trimeszteresek, ti is ennyire rosszul vagytok?
Hányingerem van, éhes vagyok, de semmi nem esik jól, nem bírok enni, amitől még jobban hányingerem van. Ezen kívül hullafáradt vagyok, semmire nincs energiám, leginkább fekszem, pihengetek, rengeteget alszom...
Van még így valaki?
11 hkm
Marika vagyok
Úgy tűnik lànyunk lesz :) ♡
Marika! :)
Örülök nagyon!
Zsófi
Kérdező!
Voltál cukiterhelésen? :) Hogy sikerült? Van már eredmény?
Zsófi
Még csak a beutalóért voltam, ezen a héten megyek, de félek ám, hogy rosszul leszek és nem bírom ki a végéig...
Zsófi, jól emlékszem, hogy Neked is kislány? Csak az enyém kisfiú?
Ti észreveszitek már magatokon az elfogultságot az adott nem iránt? :) Én kezdem.
Biztosan nem lesz gond a vérvételen! :) Én azt tanácsolnám, hogy ülj ablak mellé, így ha rosszul lennél ki tudod nyitni.
Igen, nekünk is kislány.
Én észreveszem magamon az elfogultságot. Bár én mindig lányt szerettem volna, és párom is, úgyhogy teljesült a kívánságunk. :)
Ne izgulj!Nem lesz semmi gond!Engem meg is dícsértek,hogy milyen gyorsan megittam a cukrosvizet :) Most nem is voltam tőle rosszul,az első rosszabb volt.
Marika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!