Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beoltatod/beoltattad magad...

Beoltatod/beoltattad magad terhesen H1N1 ellen?

Figyelt kérdés

Ha igen,volt e vmi mellékhatása? Ha azóta már meg is szültél,akkor volt e vmi komplikáció ez miatt?

Várok véleményeket is ezzel kapcs. és történeteket is,ha vkinek az ismerose oltatta be magat!

Köszönöm a válaszokat!

2010. jan. 11. 18:55
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
69%
Én terhességem előtt egy héttel oltatam be magam semmi bajom nem volt.
2010. jan. 20. 16:33
 22/38 A kérdező kommentje:

Most már én is válaszolni tudok a saját kérdésemre :O)

->Nővérem beoltatta magát a 14.héten és 24 órára rá bedagadtak a nyakán a nyirokcsomói,szegény 3napig szenvedett nem tudott aludni,nyelni,enni..majd visszament a házidokihoz,aki közölte,h nem az oltástól van-hhahahha gondoltuk,szerencsére lement a duzzanat,de most a torka vörösödött be! Sztünk a szervezete így reagált az oltásra!

2010. jan. 20. 16:39
 23/38 anonim ***** válasza:
58%
Engem akaratom ellenére oltottak be mert a háziorvos azt mondta kell tetszik nem tetszik a dolog és a nődoki is ezt akarta így kénytelen voltam.Nincs semmi bajom 28 hetesen adták be,az egész család be van oltva és senkinek sincs baja.Tudom más betegségbe is meghalnak de ami a médiába megy hónapok óta az rémes még most is hallani halálos áldozatokról és a legújabb hogy az aki nem beteg de be van oltva mégis meghal.Én és a családom be van oltva de mondjuk a kórház dolgozói nincsenek akkor megint mi a helyzet??Nem értem az egészet.
2010. jan. 20. 16:49
 24/38 anonim ***** válasza:
48%
Nem, semmiképpen! Nővérem is babát vár, beoltatta magát és kórházba került, annyira felment a láza 40 fok fölé! Állítólag unokaöcsinek nincs semmi baja, de aggódom érte, mert a magas láz árt a magzatnak. 23 hetesen oltatott, még kórházban van, 25-26 héten van. Remélem sem neki, sem Zolikának nem lesz baja.
2010. jan. 20. 17:29
 25/38 anonim ***** válasza:
64%
A nemetorszagi kismamanak: valoban otthon elegge felfujtak ezt az egeszet, mert nem volt egyseges orvosi velemeny, de nem igaz, hogy Nyugat-Europaban nem oltottak vagy elleneztek, sot. Itt, Irorszagban automatikusan oltottak a kismamakat, nem ment az a cirkusz, mint otthon, mindenki elso perctol kezdve egysegesen kiallt a vakcina mellett. Gyanitom, hogy Angliaban ugyanez a helyzet. Az en dokim egyebkent azzal nyugtatott meg, hogy az USA-ban a kismamakat minden evben automatikusan oltjak sima influenza ellen, megis egeszseges babakat szulnek, egesz egyszeruen mas a vakcinazasi etikettjuk, mint nekunk. En 2 reszletben kaptam meg, az elsot 28 hetesen, a masodikat 34 hetesen es egyik szurinal sem volt semmi bajom.
2010. jan. 20. 17:41
 26/38 anonim ***** válasza:
68%

Nekem mnen orvos ismerősöm azt mondta oltassak. Már majdnem ededtem a nyomásnak, de aztán mégsem. 26 hetes vagyok. Kézmosással, sós vizes orr és szájöbitéssel, Bioptronlámpával védekezem.

Néhány hete vendégségben voltam a keresztlányomnál, egy szobában is aludtunk, amikor belázasodott, virusos fertőzése volt, de nem kaptam el. Egy hét múlva a férjem szedett össze valamilyen felsőégúti virust. Nem költöztem ki a hálószobából(mert nincs is hová)és nem kaptam el. De nálunk is, a keresztlányomnál is légtisztító készülék működik(ami elpusztítja a vírusok, gombák, baktériumok több, mint 99%).

Természetgyógyász ismerősöm szerint az oltások tönkre vágják a terszetes védekezéét a szervezetünknek.

Én nem tudom, mit higyjek, de egyelőre nem oltatok.

26 hetes kismama

2010. jan. 20. 17:48
 27/38 anonim ***** válasza:

22+2 hetesen nem oltattam.12hetesen a nődokim erősen ellenezte,16hetesen már javasolta.19hetesen meg annyit mondott:de ugye tudja hogy ha nem oltat baj is lehet?

A barátnőm ikreket várt,és őt rábeszélték a végére(30.hét körül) az oltásra.Szerencsére semmi baja.Azóta megszülettek egészséges lányai.Igaz kicsit korábban,de ezt egyértelműen nem lehet az oltásra fogni :-)

2010. jan. 20. 18:18
 28/38 anonim ***** válasza:
Nem oltattam és nem is fogok, 30 hetes vagyok. Most is meghalt egy oltott ember sajnos. Tehát bebizonyosodott, hogy nem is véd az oltás teljesen, így tehát oltva oltatlanul is ugyanúgy vigyáznék magamra, csak így oltatlanul kisebb az esélye annak, hogy agyonaggódom magam az oltás következményei miatt.
2010. jan. 20. 18:50
 29/38 Nikcsi ***** válasza:

Sziasztok!

En Angliaban elek es szinten cafolnam a nemetorszagi kismamat. Itt is erosen ajanljak terhes kismamaknak az oltast, viszont kozel sincs akkora cirkusz belole, mint otthon es nem esnek egymasnak az emberek ezen vitatkozva. :)

En oltattam 35 hetesen, mert haziorvosom, vedonom is ajanlotta, valamint 15 hos fiam is megkapta. Eddig nincs semmi mellekhatas, de en nem is aggodom, szerintem minden rendben lesz.

2010. jan. 20. 19:30
 30/38 anonim ***** válasza:
58%

7hetes vagyok és semmiképp nem fogom beadatni!!!Én egészségügyben dolgozom és tény,hogy változóak a vélemények,de nem tudom miért gondolják azt az emberek ha beadatod akkor nem kapod el,ez hülyeség!

Elkaphatod csak max nem leszel annyira beteg.De egy egészséges szervezetet teljesen felesleges kémiai adalékokkal teletömni,mert tényleg ez gyengíti le!!..

na mindegy mindenki mást modt,sztem ez az ember szuverin joga,hogy eldöntse,az,meg ,hogy köteleznek valakit-hülyeség vagy hülye aki hagyja.Ilyen nincsen...előttem író mondta.

azt ,hogy hagyta magát meggyőzni más,de még egy orvos sem kötelezhet erre!sőt egyenesen megtagadhatod...

szval én személy szerint nem ajánlom senkinek!

A másik lassan már kikecmergünk ebből a rossz időből,már remélhetőleg nem sok van hátra,sztem vitaminokkal kéne magunkat tömni,nem ilyen kemikáliákkal,akik többek között tele vannak mérgekkel..

2010. jan. 20. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!