Beoltatod magad influenza ellen?
Én 19 hetes vagyok, és nagyon tanácstalan.
Olyanok is válaszolhatnak akik tavaly voltak kismamák és hogyan cselekedtek, és miért.
Azt is írjátok meg légyszi, h hány hetesek vagytok.
Én márciusban szülök, így pont a járvány időszak kellős közepén vagyok kismama. Nagyon tartok az oltóanyagtól és a későbbi mellékhatásoktól, de a párom, meg szorgalmazza, h oltassam be magam, mert ahogy ő mondja, ha veszélyes akkor miért javasolta az orvos.
Egyenlőre C vitaminnal teával, pihenéssel, és a semmi puszi senkivel amivel felvérteztem magam az influenza ellen.
szia
én beoltattam magam tavaly(december), akkor nem voltam kismama, de most az vagyok és ha van oltóanyag megyek oltatni.Én sokat jövök-megyek, van óvódás gyermekem is aki mindenfélét hazahoz, úgyhogy lesz oltás és ő is megkapja ahogy tavaly is.Hogy miért oltatok? mert nem akarok komoly szövődményt.Nekem a gyermekem háziorvosa és a nőgyógyászom is javasolta mindkettőnknek.A férjemet a cég oltja:)
De ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.
Kérdezd meg majd az orvosodat is erről!!
10.57vagyok
ám lemaradt.29 hetes vagyok.
A barátnőm tavaly télen volt kismama, és beoltatta magát, de sem neki, sem a babának nem lett semmi baja.
Én 10 hetes vagyok, ha a dokim akarja, beoltatom magam. Nincs ebben semmi rossz.
A férjedet mindenképp oltassátok be, mert szülni csak az mehetett be, aki be volt oltva tavaly .
Tavaly még nem voltam kismama, a cég ingyen adta az oltást. Idén itthon vagyok veszélyeztetett kismamaként, nem oltatok, pedig a cég ismét felajánlotta, hogy így is adja.
Mivel szolgáltató cég vagyunk rengeteg utcáról beesett ember jön-megy, így tavaly értelmét láttam. Most, hogy nem nagyon mozdulok ki, inkább nem adatom. De azért még az orvosommal megbeszélem, hogy ő javasolja-e vagy sem.
Tavaly oltattam magamat is, bár még nem voltam kismama, most az vagyok jelenleg a 27. hétben. Januárban szülök a járvány kellős közepén és előtte még ctg-re is szaladgálhatok a kórházba, plusz van körülöttem jópár ember aki napi szinten jár bkv-val. Nem tudok bezárkózni az utolsó 4 hétben és azt sem szeretném ha az újszülött fiam elkapná születése után.
Igyekszem kitolni az oltást minél későbbi időpontra, valahogy december környékére, de még a dokimmal nem is beszéltem erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!