Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beoltatod magad influenza ellen?

Beoltatod magad influenza ellen?

Figyelt kérdés

Én 19 hetes vagyok, és nagyon tanácstalan.

Olyanok is válaszolhatnak akik tavaly voltak kismamák és hogyan cselekedtek, és miért.

2010. okt. 20. 10:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
idén télre - 20 fokot jósoltak és hosszú, hideg telet. Szerintem ez a hideg elintézi a bacikat. Amúgy én nem oltatom sem magam, sem a családom, mert elmentünk egy gyerek korházba tavaly, megkérdezni a gyerekorvost, hogy beoltassuk-e a gyerekeket, erre a két jelen lévő gyermek orvos úgy összeveszett ezen a kérdésen, hogy észre sem vették, hogy mi távoztunk a gyerekekkel. A nődokim is annyit válaszolt a kérdésemre, hogy ő nem adhat tanácsot, de ha Dr,Ceizler E. ajánlotta, hát akkor olyan rossz nem lehet. Ezek után köszönöm nem kérek belőle, és még az motoszkál bennem, hogy mi van ha mi kismamik beadatjuk a H1N1 elleni vakcinát és utána kiderül mondjuk decembertől hogy most a H120N15 fertőz? Akkor beadatunk még egy oltást? És még egyet...........?
2010. okt. 20. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!