Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam dokinál mert pozi...

Ma voltam dokinál mert pozi lett a tesztem. Mit gondoltok azokról amit mondott és amit a papíromra írt?

Figyelt kérdés

4 hetes 4 napos lehetek azt mondta, és hogy túl hamar mentem.Az okom meg volt rá mert már volt egy méhen kívülim és sajnos a további esély is fennáll.Azt mondta nézzem meg lát valami kis árnyat akár hogy forgatja az ultrahangot mindig lehet látni.Sajnos azt még nem mondhatja hogy ez terhesség menjek vissza pénteken addigra már biztosra meg tudja állapítani hogy jó helyre ágyazódott e be.

Ezt írta a papíromra:

"Átlagos nagys.uterusban endometrium 11 mm vastagságú.

Mko-i ovárium naorm.nagy és ecoszerk.

Szabad hasűri folyadék nincs."

Jók ezek az adatok terhességre utalnak?

2010. jan. 11. 12:07
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Szia.Nagyon rendes vagy hogy így érdeklődsz felőlünk.Nincs semmi gond csak dolgoztam most elég sokat, de már szabin vagyok egy kicsit.Jól is jön a pihenő.Nekem semmi bajom csak mindig álmos vagyok meg kicsit többet vagyis többször eszem.:)Én ha minden igaz pénteken megyek uh.még azért nem tudom pontosan mert nem egyeztettem a dokival.Remélem már lesz szívhang és nem lesz semmi gond.A pocim nekem is változott kicsit és némely nadrágomat én is úgy érzem szűkösebb lett.

Jó egészséget kívánok nektek.Majd uh után jelentkezem.

2010. febr. 1. 08:14
 32/36 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ma voltál uh-n? Mizuj? Én szerdán voltam, azt hittem leesek az ágyról, kiderült hogy egypetéjű ikrek nőnek a pocimban. :-) Úgy elbőgtem magam a uh-n, hogy a doki adott egy ingyen képet, ami amúgy 500 Ft. Kicsit be vagyok sz-va, mert itt a lányom is, ő is kicsi még, próbálom nem emelgetni annyit. És állandóan fáradt vagyok, azt hiszem ezt megírom és amíg alszik a lánykám én is pihizek. Írj mit volt uh-n!
2010. febr. 5. 13:36
 33/36 A kérdező kommentje:

Szia.Nagyon örülök nektek.:))

Amikor megláttam mit írtál nem hittem a szememnek.Nagyon örülök.De tényleg.

Voltam uh.Nekünk egy baba van 11 mm-es és dobogott a szívecskéje nagyon boldogok vagyunk.Én is sokat vagyok fáradt.Szerdától megyek dolgozni addig még pihengélek sokat.És hogy mondtad meg a párodnak?Mit szólt, milyen arcot vágott?Ugye már ti is régebb óta próbálkoztatok?

Még egyszer gratula és vigyázz magatokra.Majd ha ráérsz jelentkezz.

2010. febr. 6. 14:32
 34/36 anonim ***** válasza:
Bőgve mentem ki az uh-ról, a párom kint várt a lányomma (15 hós lesz), azt hitte valami baj van, leguggoltam hozzájuk átöleltem őket és bőgve mondtam hogy ketten vannak. Apa is majdnem bőgött, nagyon örül neki. A lányom első próbálkozásra megfogant, most is abbahagytam a gyógyszert, 3 napra rá megjött, és többet nem: megfogantak az ikrek. Remélem folytatódik a szerencsénk, és minden ok lesz velük. Ürölök hogy veletek is minden rendben! Vigyázz magatokra!
2010. febr. 6. 15:40
 35/36 anonim ***** válasza:

Szia!

Az ikres vagyok. Mi újság veletek? Remélem jól vagytok! Mi szerdán voltunk uh-n, 60 és 63 mm-esek a picik, és minden ok velük. Nagyon boldogok vagyunk!

2010. márc. 5. 09:55
 36/36 A kérdező kommentje:

Szia.

Örülök hogy írtál.Én is szerdán voltam uh.Jól van a picikénk, semmi eltérést nem tapasztaltak.Mozgott kicsi keze lába megállás nélkül.5,1 mm.Csináltattam egy képet is róla 4 D-t.Mi is nagyon boldogok vagyunk.

Remélem írsz még.

Jó egészséget.

2010. márc. 6. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!