Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam dokinál mert pozi...

Ma voltam dokinál mert pozi lett a tesztem. Mit gondoltok azokról amit mondott és amit a papíromra írt?

Figyelt kérdés

4 hetes 4 napos lehetek azt mondta, és hogy túl hamar mentem.Az okom meg volt rá mert már volt egy méhen kívülim és sajnos a további esély is fennáll.Azt mondta nézzem meg lát valami kis árnyat akár hogy forgatja az ultrahangot mindig lehet látni.Sajnos azt még nem mondhatja hogy ez terhesség menjek vissza pénteken addigra már biztosra meg tudja állapítani hogy jó helyre ágyazódott e be.

Ezt írta a papíromra:

"Átlagos nagys.uterusban endometrium 11 mm vastagságú.

Mko-i ovárium naorm.nagy és ecoszerk.

Szabad hasűri folyadék nincs."

Jók ezek az adatok terhességre utalnak?

2010. jan. 11. 12:07
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Én is láttam pici buborék formájában, olyan meghatóü most erre visszaemlékezni, amikor már keze-lába jár. :-)

ha az orvos már látja apetezsákot, akkor meg tudja mondani, hol ágyazódott be a baba. de a biztos majd csak akkor lesz, amikor a szívműködést is látja. Általában akkor diagnosztizálják a terhességet, és az élő embriót. Na, az maga lesz a csoda, majd meglátod. :-)

26h km

2010. jan. 11. 12:25
 12/36 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ha biztos, és magán dokid van, el fog küldeni kóházba uh-ra, mert az a hivatalos, azzal a papírral kell menned a védőnőhöz. Legközelebb meg van a 12 hetes uh. Hogy hozzá mikor kell menned, majd ő mondja meg, nekem havonta kellett.
2010. jan. 11. 12:26
 13/36 anonim ***** válasza:
Azért ez tényleg egy csoda,felfoghatatlan és gyönyörű a fejlődés.
2010. jan. 11. 12:26
 14/36 A kérdező kommentje:
Nem mentem volna normális esettben de reméltem hogy mégis lát valami kis aprócska jelet.Igen én voltam aki kérdezte hogy mennyi idős lehetek.Egyedül azért mentem mert a méhen kívüli terhességemet a nemvárt napján már jól látták, és sajnos az esélyem továbbra is 50 % hogy rossz helyen lesz.De bízom mert én is láttam a pici buborékot és jó helyen volt bent a méhben.:)Én is szurkolok neked majd írd meg te is mi lett.
2010. jan. 11. 12:28
 15/36 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Amikor neked is buborék formát láttak menyi idővel utána kellet menned megint, és akkor mit látott?Te akkor mennyi idős lehettél?

2010. jan. 11. 12:31
 16/36 anonim ***** válasza:
A méhen kívüli túl korán ágyazódik be, a petevezetékben vagy a hasüregben, nem jut el a méhbe, ezért lehetséges, hogy korábban látták.
2010. jan. 11. 12:31
 17/36 anonim ***** válasza:
miért az 50%? valami szervi bajod van?
2010. jan. 11. 12:33
 18/36 A kérdező kommentje:
De most már vagy 5 napja késik tehát elvileg már tüneteknek kellene jelentkeznie hogy méhen kívül van.Vagy már látnia kellett volna a petevezetékben?
2010. jan. 11. 12:34
 19/36 A kérdező kommentje:
Igen szervi a jobb petevezetőm cérnaszál vékony és szabálytalan lefutású.A méhen kívüli után csináltak egy HSG és ott derűt ki.Mondta a doki jobb lenne ha el lenne záródva mert így nagyon nagy a veszély hogy megint bekövetkezik.
2010. jan. 11. 12:35
 20/36 anonim ***** válasza:

Első és sokadik válaszoló vagyok. :-)

5 hetesen még csak megvastagodott méhnyálkahártyát látto az orvos, igaz, az régi UH gép volt.

6 hetesen már volt petezsák. 2 hét múlvára hívott vissza. 8 hetesen már volt szívműködés, volt feji és farki vége a babának. Ekkor vettek terhesgondozásba. 12 hetesen már teljesen baba formája volt: keze-lába járt, volt orra, szeme, arca, mindene.

2010. jan. 11. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!