Ma voltam dokinál mert pozi lett a tesztem. Mit gondoltok azokról amit mondott és amit a papíromra írt?
4 hetes 4 napos lehetek azt mondta, és hogy túl hamar mentem.Az okom meg volt rá mert már volt egy méhen kívülim és sajnos a további esély is fennáll.Azt mondta nézzem meg lát valami kis árnyat akár hogy forgatja az ultrahangot mindig lehet látni.Sajnos azt még nem mondhatja hogy ez terhesség menjek vissza pénteken addigra már biztosra meg tudja állapítani hogy jó helyre ágyazódott e be.
Ezt írta a papíromra:
"Átlagos nagys.uterusban endometrium 11 mm vastagságú.
Mko-i ovárium naorm.nagy és ecoszerk.
Szabad hasűri folyadék nincs."
Jók ezek az adatok terhességre utalnak?
Én is láttam pici buborék formájában, olyan meghatóü most erre visszaemlékezni, amikor már keze-lába jár. :-)
ha az orvos már látja apetezsákot, akkor meg tudja mondani, hol ágyazódott be a baba. de a biztos majd csak akkor lesz, amikor a szívműködést is látja. Általában akkor diagnosztizálják a terhességet, és az élő embriót. Na, az maga lesz a csoda, majd meglátod. :-)
26h km
Kedves utolsó válaszoló!
Amikor neked is buborék formát láttak menyi idővel utána kellet menned megint, és akkor mit látott?Te akkor mennyi idős lehettél?
Első és sokadik válaszoló vagyok. :-)
5 hetesen még csak megvastagodott méhnyálkahártyát látto az orvos, igaz, az régi UH gép volt.
6 hetesen már volt petezsák. 2 hét múlvára hívott vissza. 8 hetesen már volt szívműködés, volt feji és farki vége a babának. Ekkor vettek terhesgondozásba. 12 hetesen már teljesen baba formája volt: keze-lába járt, volt orra, szeme, arca, mindene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!