Ma voltam dokinál mert pozi lett a tesztem. Mit gondoltok azokról amit mondott és amit a papíromra írt?
4 hetes 4 napos lehetek azt mondta, és hogy túl hamar mentem.Az okom meg volt rá mert már volt egy méhen kívülim és sajnos a további esély is fennáll.Azt mondta nézzem meg lát valami kis árnyat akár hogy forgatja az ultrahangot mindig lehet látni.Sajnos azt még nem mondhatja hogy ez terhesség menjek vissza pénteken addigra már biztosra meg tudja állapítani hogy jó helyre ágyazódott e be.
Ezt írta a papíromra:
"Átlagos nagys.uterusban endometrium 11 mm vastagságú.
Mko-i ovárium naorm.nagy és ecoszerk.
Szabad hasűri folyadék nincs."
Jók ezek az adatok terhességre utalnak?
Nálunk 6 hetesen már volt látható szívműködés. Pici buborékban egy pulzáló kis pont. Ez volt Ő :)
Ha a dokid azt mondta pénteken biztos lesz amit lát akkor higgy neki. Te választottad, a Te orvosod, bízz benne és a picidben, hogy minden oké lesz!
elmondom az én esetem és ezután hasonlítsd össze.:)
volt egy méhenkívüli nagy műtétem 16 cm-es vágással kivették az egyik petefészket. 1 évre rá pozitív volt 1 teszt, elmentem dokihoz, azt mondta túl korán mentem, azt látja, h méhen belül van, de nem meri rámondani, h élő baba.menjek vissza 1 hét múlva. ekkor endometrium vastagsága 14 mm volt, hasüregben nincs folyadék.
1 hétre rá az uterusban egy szabályos petezsák látható. átlagos átmérője 8 mm. terhesséhi kor 5(+/- 1 hét).
2 hét múlva: egy élő embrió. CRL: 9 mm. terhesség kora 8 hét.
szerintem passzol az én és a te sztorid.
gratula. :)
Kedves utolsó tényleg nagyon hasonlít a történetünk.Remélem az enyém is úgy folytatódik mint a tied, és a doki már pénteken többet lát majd.Aztán meg később a kis pulzáló szívecskéjét is.:)
Köszönöm hogy írtál kicsit megnyugodtam.Egyébként is úgy érzem most mindennek rendben kell lennie.Már nagyon várjuk a kis jövevényt.Több mint egy éve próbálkoztunk és félidőben volt a méhen kívülim.
Nektek pedig sok boldogságot kívánok és jó egészséget!
Egy sorstársad :)
Szia idősebb kismama.:)minden rendben jó helyen van és 4.4 mm-es.3 hét múlva kell visszamennem akkor megyek majd védőnőhöz is.Nekem semmi bajom és te hogy érzed magad?Csak a cicim fáj kicsit meg nagyon szeles vagyok :).Remélem 3 hét múlva halhatom a pici szívecskéjét.Neked mikor kell visszamenned?
Majd írj ha tudsz.Vigyázz magatokra.
Szia! Két hét múlva kell mennem uh-ra a kórházba, (jan végén, vagy ha kibírom a várakozást egy héttel később, de szerdán mert a többi nap a doki, aki van, kicsit, hát......Szóval inkább szerda. Lehet nem bírom ki és megyek jan végén, de már akkor is 7 és fél hetes lesz, kell hogy lásson szívcsövet,mindent.
Tüneteim: sajnos nem tudom hogy mihez kössem egy-két tünetem. A lányom (14 hós) beteg lett, kórházba kerültünk hétfőn és csütörtökön jöttünk haza, még mindig köhög meg folyik az orra, de már felszakadt és talán minden ok. Kedve nagyon jó mióta hazajöttünk. Olyannyira, hogy szombaton meg pillanatragasztóval ragasztottam, ő a szoba legtávolabbi részében volt apával, leejtettem amit ragasztottam véletlenül, ő meg épp akkor termett ott és belefröccsent a szemébe a ragasztó. Most meg azt kenegetem, persze akkor üvölt, fél nap be volt kötve. Azt mondták hogy nagy valószínű hogy teljesen meggyógyul, hétfőn kell visszamenni. A kedve jobb lett amint levettük a kötést, már huncut nagyon. A kórházba meg ma megyünk ellenőrzésre. Ez nem ide tartozott ugyan, csak azért írom , mert a hányingert nem tudom hogy a gyomorgörcstől és a nem sok kajától van, vagy a picitől a piciban. A mellem nem olyan érzékeny, mint a lányomnál, de egy kicsit igen. Vele nagyon fáradt voltam, most is, de ezt is nem tudom minek a számlájára írjam, talán mindkettő. Szegény pocak, nagyon edzett gyerek lesz! Szoríts hogy minden ok legyen mindkettővel, én is drukkolok, és írj hogy hogy vagy, mi újság!
Mindenképpen írok megígérem.
Jó egészséget nektek és vigyázzatok magatokra.
Noémi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!