Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én érzem hosszú időnek a...

Csak én érzem hosszú időnek a 12. és 18. hét közötti időt, hogy nem láthatom a babát?

Figyelt kérdés
Annyira aggódom, nehogy baj legyen, hogy ezzel álmodom. Tudom, hogy ez nem jó.
2014. júl. 27. 19:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem tűnt hosszúnak. 37. hétig dolgoztam (vendéglátásban), így nem agyaltam ilyeneken. Tudtam, hogy minden rendben, és ennyi.
2014. júl. 27. 21:55
 12/16 anonim ***** válasza:
A magánorvosom van ő minden honapban mikor megyk megnéz ultrahanggal is,h jol van e babuka:))ha neked is az van szolj neki es megnéz..
2014. júl. 27. 23:32
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Számomra alapvető, hogy magándokihoz járok, az pedig nem is kérdés, hogy minden alkalommal van ultrahang és méhszájvizsgálat. 4 hetente járok a dokimhoz. Járj Te is sűrűbben!:-)
2014. júl. 27. 23:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát azért a magándokit nem mindenkit engedheti meg magának. vagy van olyan is, aki azt a pénzt inkább a babára költené.
2014. júl. 28. 13:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Most miert kell mindig ezzel jonni?nyílvan az megy magándokihoz aki megengedheti es attól még a babára ugya annyit költ,nem veszi el a babától!!amúgy meg a kérdező nyilván azert kerdezte mert kiváncsi,hogy mehetne még ultrahangra a köztes időben..
2014. júl. 28. 13:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem érzem hosszúnak, inkább úgy pörögnek a napok hogy észre sem veszem. Nekem is első baba és aug. végén megyek 19. heti ultrahangra. Mondjuk én egyelőre semmin nem aggódom, az orvosom szerint minden rendben, és ha előjön egy hangyányi rossz gondolat a fejemben akkor egyből felidézem az orvosom szavait és megnyugszom :) Szerintem próbáld ki a 4D uh-t, az az élmény biztosan feltölt egy időre!
2014. júl. 28. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!