Csak én érzem hosszú időnek a 12. és 18. hét közötti időt, hogy nem láthatom a babát?
Nem MO-n élek. Itt a 12. heti az ELSŐ UH, utána csak a 22. heti van. A kettő között semmi. Most vagyok 27 hetes, és utoljára a 22 héten láttam a babát, és nem is tudom, hogy mikor fogom legközelebb, azt hiszen csak a 30.-32. héten.
A magyarországi terhesgondozás ehhez képest nagyon jó.
Sajnos baj bármikor lehet, és akkor is bekövetkezhet, ha hetente mész UH-ra. Szóval próbálj arra gondolni, hogy minden rendben lesz. Én is ezt teszem. Ez egy nehéz időszak, amikor még nem érzed a baba mpozgását, a 18.-20. hét után, amikor már érzed, akkor könnyebb lesz, meglátod.
Lepontozhatsz ha szeretnél, de ha nyugtalan vagy és látni szeretnéd a babát, akkor nyugodtan elmehetsz egy uh-ra
(mondjuk 4D) és megnézik neked. Igaz fizetős, de ha aggódsz megéri. Ezt senki sem tiltja meg és így láthatod.
Magánorvoshoz bármikor elmehetsz, ha látni szeretnéd a babádat. Az első babámat m
Magyarországon szültem, magánorvosom volt, 4 hetente jártam hozzá terhesgondozásra, mindig csinált UH-ot is.
Most Angliában fogok szülni, itt csak 12. heti és 20. heti UH van. Na ezt tényleg nehéz kibírni.
Most vagyok 22 hetes, jelenleg itthon nyaralunk, így voltam már a dokimnál és jövő héten megyünk 4D-re is. De utána már nem lesz UH, azt biztosan nagyon nehezen fogom viselni.
Angliában magán úton Uh-ra menni drágább, mint itthon 2x 4D-re menni. :( Úgyhogy valószínűleg legközelebb akkor látom a babámat, ha majd a kezemben tartom, szülés után.
Sziaa
En nagyon aggodos vagyok! Elso babam es jesszus.. nem mondom,hogy orvost hivogatok mindenert,de felos vagyok...
En is a 12. heti uh-n lattam a babam,es a 16. heten elmentem 4d-re mert legkozelebb a 20. hetre van idopontom. Legalabb lemertek,megneztek a szerveit,a magzatvizet,a nemet :))) a lepeny tapadasi helyet :)
18hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!