A védőnő ragaszkodik az AFP hez, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van integrált tesztem az alacsony kockázatot mutat(down kór:1:42.000 hez az orvos szerint nagyon jó)viszont a védőnő azt mondta h szerencsére még el tud küldeni AFP re meg milyen kár h az AFP megszűnik...Most mi van?mindenhol azt mondják h az AFP elavult és rossz...nem értem már :(2014. júl. 26. 17:38
21/22 A kérdező kommentje:
Na nekem az is van :)beutaló...tudja ő is h nem kötelezó,de nagyon ragaszkodik hozzá...az orra alá tettem az integráltat,ahol OTT VAN H:AFP:0,92 MOM...nem értem h mi ezen neki a bonyolult...
2014. júl. 27. 09:17
22/22 anonim válasza:
Hmm.. ezt en sem ertem.. nekem annyit mondott a vedonom,hogy pont kiestem egy hettel abbol,hogy levegyek az AFP-t,es oruljek neki,mert egy vervetellel kevesebb es sok ertelmet se latja evek ota :/ ugyan ez volt a reakcioja a haziorvosomnak,es a nogyogyaszomnak is :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!