A védőnő ragaszkodik az AFP hez, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van integrált tesztem az alacsony kockázatot mutat(down kór:1:42.000 hez az orvos szerint nagyon jó)viszont a védőnő azt mondta h szerencsére még el tud küldeni AFP re meg milyen kár h az AFP megszűnik...Most mi van?mindenhol azt mondják h az AFP elavult és rossz...nem értem már :(2014. júl. 26. 17:38
11/22 anonim válasza:
Ok, akkor meglepett a férjed egy nyaralással, bocsi!
Utána meg késő. :)
12/22 anonim válasza:
Nem kell lemondani a védőnőt, simán nem mész el a vizsgálatra.
13/22 A kérdező kommentje:
ez a nyaralásos dolog elég jó még meggondolom köszi...de a lemondást sem tartom kizártnak
2014. júl. 26. 20:19
14/22 anonim válasza:
Szerintem simán mondd meg neki hogy nem mész el. És akkor mit tesz...erőnek erejével vért vesz? Ugyan már. Nekem volt jó AFPm meg rossz AFPm is. Na a rosszat nem kívánom senkinek meg azt amit ez okoz. Ha benned feszültséget kelt az hogy kell-e ilyen vizsgálat vagy nem akkor még négyes tesztbe beleférsz, csináltasd meg. A védőnőt meg küldd el nyaralni.
Egy biztos ha ezt a vizsgálatot nem szüntették volna meg én akkor sem mennék rá soha többet.
15/22 anonim válasza:
De épp ez az utolsó, az integrált teszt azt jelenti, hogy kombinált+négyes teszt, tehát a kérdezőnek VAN AFP értéke, csak a védőnője beszűkült gondolkodású, és nem jut el a tudatáig, hogy az integrált tesztben benne van az AFP is! Mint leendő védőnő egy alapos továbbképzést ajánlok neki :D Kérdező, te meg ne menj el még egyszer rá, mert teljesen felesleges!
16/22 A kérdező kommentje:
IGY VAN...VAN INTEGRÁLTAM,NEM IS ÉRTEM A NŐT...BUDAPESTEN VAGYUNK MÉG AZT SE MONDHATOM H IDŐSEBB NÖ KB.30 HA VAN...nem értem mi a fene h csináltassam meg de ha ennyire inkompetens a babánál várjak tőle jó tanácsokat???
2014. júl. 26. 23:03
17/22 A kérdező kommentje:
nem is értem...
2014. júl. 26. 23:06
18/22 anonim válasza:
Kérdező, semmiképp se idegeskedj rajta! Ezt majd megszokod (vagy sem), hogy ahány szakember, annyifélét mond sajnos... Lehet, hogy a babával kapcsolatban majd tök jó tippeket fog adni, de ha nem, akkor egyik füleden be, másikon ki, csak a státuszfelvételeken kell vele találkozni! ;)
19/22 A kérdező kommentje:
:)úgy legyen bár a fél világ az afp ellen van szal a szakértelmét igencsak megkérdőjelezem...köszi a válaszokat megy a zöld :)
2014. júl. 26. 23:22
20/22 anonim válasza:
Az én védőnőm is szeretné velem megcsináltatni, de beutalót senki nem adott :-). Ráadásul az orvosom azt mondta, h a Magyar Közlönyben is megjelent h nem kötelező, erre is hivatkozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!