Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éreztétek azt, főleg a terhess...

Éreztétek azt, főleg a terhesség vége fele, hogy szeretnétek "visszakapni" a testeteket?

Figyelt kérdés
Csúnyán hangzik, tudom, azaz nem vagyok büszke magamra mikor ezt gondolom, de olyan jó lenne végre nem annyira odafigyelni az evésre, jó adagokat enni anélkül hogy aggódni kéne a kilók miatt, illetve tornázni, vagy csak nagyokat sétálni amiket ugye így nagy pocakkal igen nehezen tudok megtenni. ilyenekre gondolok, ti is éreztétek így?
2014. júl. 25. 17:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Megértelek,nekem is hasonló gondolataim voltak.Irigyeltem azokat a nőket,akik nem voltak terhesek és könnyebb volt számukra a mozgás.Nagyon vártam a fiamat és most is imádom,de a végén úgy odaadtam volna egy fél napra a pocakomat valakinek,hogy cipelje kicsit helyettem.Középidőben nagyon jó volt érezni a baba mozgását,a végén ez is fájdalmassá vált és volt,hogy a hólyagomat rúgta,ez már nem volt kellemes.Nehezen aludtam el az állandó mozgásai miatt este.Nehéz volt hosszasan ülni,de állni és feküdni sem volt jó.Már nem találtam a helyem sehol.Gyomorégésem szerencsére nem volt,de az állandó stressz,hogy ne találjanak cukrot a vizeletemben,ne legyen magas a vérnyomásom,nehogy toxémiás legyek,kikészített.A kilók számolgatása pedig még inkább.A védőnő és az orvos is figyelte mennyit hízok,pedig nem volt sok,15 kiló lett a végére,de soha nem tudtam nyugodtan enni.Szóval ezek nagyon nem hiányoznak,most persze vannak más gondok,amiket elcserélnék,de a babázás nagyon sok örömet ad.Tarts ki,már nem kell sokat várnod!!!!
2014. júl. 26. 09:58
 12/15 A kérdező kommentje:
jaj nagyon jó hogy írtatok :) azt hittem ez ilyen egyedi gondolkodás, amit ha kiírok magamból majd mindenki önzőnek tart stb. kicsit jobban érzem magam. még van egy kis idő hátra, de nem is baj, még csak holnap megyünk vásárolni neki, a szobája kész de még az apróságok hiányoznak, tehát még maradjon csak, ha az is meg lesz bármikor jöhet. még egyszer köszi a megnyugtatást.
2014. júl. 26. 11:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Figyu,mi anyukák-kismamák tudjuk,hogy milyen a terhesség utolsó 1-1,5 hónapja,szinte csak "kellemes" kínlódás,meg egyre jobban hiányoznak a terhesség előtti dolgok.:)Nem fogunk kioktatni,tudjuk milyen.:)Az a dolgunk,hogy még egy kis lelket,és kitartást öntsünk beléd.:)

Pihizz sokat,és kitartás.:)

26hkm

2014. júl. 26. 17:36
 14/15 Málna01 válasza:

Szia!!

Nagyon örülök,hogy megkérdezted, mert végre érzem,hogy más is ilyeneken megy keresztůl. En is azt hittem,hogy csak Nekem van udok természetem!! :D De annyira együtt érzek, nem tudok aludni, mert folyton pisilni kell vagy jár a lábam, gyomorégés, mintha egy pezsgőtablettát szopogatnék, ráadásul feküdnöm kell 1,5 hete, mert a kis lurkó tùlságosan lenn van... :-S

Én is ùgy elmennék strandra, moziba, csavarogni, de 1-2 óra mászkálás után teljesen elfáradok! Nem vagyok egy láblógatós fajta és ez a "semmittevé" megőrjít!!

Szóval kitartás!! Bennem is az tartja a lelket, hogy nem soká a karomban tarthatom a kislányomat!! <3

Könnyű szülést kívánok!! :D :D

2014. aug. 5. 10:57
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó hogy írtál :) hát igen valószínűleg ez a téma is azok közé tartozik amiről inkább nem beszélnek mert azonnal rossz ember és rossz szülő lesz belőle.

minden jót neked, én már erősen várom hátha bezavar a front, már a 39. hétben vagyok :)

2014. aug. 6. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!