Éreztétek azt, főleg a terhesség vége fele, hogy szeretnétek "visszakapni" a testeteket?
Figyu,mi anyukák-kismamák tudjuk,hogy milyen a terhesség utolsó 1-1,5 hónapja,szinte csak "kellemes" kínlódás,meg egyre jobban hiányoznak a terhesség előtti dolgok.:)Nem fogunk kioktatni,tudjuk milyen.:)Az a dolgunk,hogy még egy kis lelket,és kitartást öntsünk beléd.:)
Pihizz sokat,és kitartás.:)
26hkm
Szia!!
Nagyon örülök,hogy megkérdezted, mert végre érzem,hogy más is ilyeneken megy keresztůl. En is azt hittem,hogy csak Nekem van udok természetem!! :D De annyira együtt érzek, nem tudok aludni, mert folyton pisilni kell vagy jár a lábam, gyomorégés, mintha egy pezsgőtablettát szopogatnék, ráadásul feküdnöm kell 1,5 hete, mert a kis lurkó tùlságosan lenn van... :-S
Én is ùgy elmennék strandra, moziba, csavarogni, de 1-2 óra mászkálás után teljesen elfáradok! Nem vagyok egy láblógatós fajta és ez a "semmittevé" megőrjít!!
Szóval kitartás!! Bennem is az tartja a lelket, hogy nem soká a karomban tarthatom a kislányomat!! <3
Könnyű szülést kívánok!! :D :D
Köszi utolsó hogy írtál :) hát igen valószínűleg ez a téma is azok közé tartozik amiről inkább nem beszélnek mert azonnal rossz ember és rossz szülő lesz belőle.
minden jót neked, én már erősen várom hátha bezavar a front, már a 39. hétben vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!