Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éreztétek azt, főleg a terhess...

Éreztétek azt, főleg a terhesség vége fele, hogy szeretnétek "visszakapni" a testeteket?

Figyelt kérdés
Csúnyán hangzik, tudom, azaz nem vagyok büszke magamra mikor ezt gondolom, de olyan jó lenne végre nem annyira odafigyelni az evésre, jó adagokat enni anélkül hogy aggódni kéne a kilók miatt, illetve tornázni, vagy csak nagyokat sétálni amiket ugye így nagy pocakkal igen nehezen tudok megtenni. ilyenekre gondolok, ti is éreztétek így?
2014. júl. 25. 17:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóképpen voltam. Világéletemben hason alvó voltam, ez kb a 4. hónaptól megszűnt. Lehajolni probléma nélkül, levágni a lábkörmömet, nyugodtan aludni ( bár ez még most is a bakancslistámon van :) ). Beleuntam már az állandó vizsgálatokba, a lábdagadásba... Most már fél éve, hogy szültem és mostanában kezdem jól érezni magam a bőrömben.

Szóval: ne érezd magad rosszul, a vége az már tényleg terhesség.

2014. júl. 25. 17:14
 2/15 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) megnyugodtam. imádom hogy a pocakomban van a fiam, de jobban örülnék ha már kint lenne :) 37hetes vagyok tehát már nincs sok hátra. neked első gratulálok a babához
2014. júl. 25. 17:16
 3/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Neked meg könnyű szülést! :)
2014. júl. 25. 17:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is a kinézet miatt érzem, hogy jó lenne már ha ki-ki a saját testét használná, hanem olyanok miatt, hogy 38 hete ég a gyomrom és úgy szeretnék már leülni és enni. Most is főtt krumplit fogok csak vacsizni... Meg jó érzés lenne, ha hasra fordulhatnék, ha nem lenne hónapok óta hasmenésem, ha nem kéne óránként kétszer pisilnem. Nagyon problémás terhesség volt, eléggé kikészült a szervezetem és jó lenne már tudni, hogy a baba egészségesen születik-e meg. Persze, tudom, hogy ez az ára és még 9 hónapot is vállalnék így ha kéne, de amikor már ennyire a finishben vagyunk, akkor várom, hogy elmúljanak a kellemetlenségek.
2014. júl. 25. 17:40
 5/15 A kérdező kommentje:
gyomorégés és pisilés nekem is az agyamra megy. a férjemnek általában főzök teát, jól behűtve szokta inni, én ha elcsábulok már ég a gyomrom és egész nap kínlódok vele, vagy kiadós bableves füstölttel, nyami :( hála istennek vizesedés nincs, vagy csak minimális és a terhességem is, ezeket leszámolva egész nyugodt volt.
2014. júl. 25. 18:32
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen meg se fordult a fejemben terhesség alatt. De a régi alakom az hiányzik, azt lenne jó visszakapni. Nem vagyok most se messze tőle, de 4 kg plusz maradt, akármit csinálok.
2014. júl. 25. 19:01
 7/15 anonim ***** válasza:
Vizesedés nekem sincs és mivel nem tudok enni a kilókkal is jól állok. 11 jött fel és állítólag már hízni nem fogok.
2014. júl. 25. 19:37
 8/15 anonim ***** válasza:

Szia,én imádtam a pocakom,a legvégén,énnekem szülés után nagyon hiányzott.:)Igaz,már az ágyból felkelni is nagyon nehezen tudtam,nehezen mozogtam,vizesedtem,légszomjam volt,meg úgy mászkáltam,mint egy pingvin,de imádtam.:)

Most a 2.babát várom,25 hetes vagyok,de már olyan jó lenne hatalmas pocakkal járkálni.:)Szerintem azért neked is hiányozni fog ám,meg 9 hónap hosszú idő,nem csoda,ha az ember a végén türelmetlen lesz.:)

Könnyű szülést neked,és jó közérzetet a kánikulákban is!:)

2014. júl. 25. 23:18
 9/15 A kérdező kommentje:
köszi kedves utolsó. persze hogy hiányozni fog ha már nem lesz nagy pocakom, de nem megy messzire :) csak a 9 hónap elég hosszú idő és ha azt nézzük akkor nem én irányítom a testem, és ez kicsit fura. régen voltak rossz szokásaim, most nincsenek, régen nem kellett foglalkoznom azzal hogy mit eszek, úgysem híztam, most meg... :) régen a szexszel is máshogy voltam, most nincs, a fertőzések meg a hasonlók miatt, strandra nem mentünk a nyáron szintén ebből az okból...tudom ez így most siránkozásnak hangzik és hülyén(ek) is érzem magam, de már nagyon várom hogy kijöjjön a fiúnk és a apuci életét is fenekestül felfordítsa nem csak az enyémet :D köszi a választ mindenkinek
2014. júl. 26. 07:27
 10/15 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok,most a 2.terhességemmel én is türelmetlen vagyok(nem terveztük ilyen hamar),tavalyi nyáron is terhes voltam(akkor is szültem),meg most is.:)6 hónapos volt a kislányom,mikor újra teherbe estem::)

Most a 26.étben járok,nekem is olyan jó lenne azt csinálni,enni-inni-amit akarok,persze a babát is akarom,de sajna együtt a kettő nem megy.:(De,ha megszültem,meg nem szoptatok,belevágok a lecsóba.:)Ja,az elsőnél több,mint 30 kg-ot híztam,de szülés után le is adta,pedig nem csináltam semmit,egyszerűen lement rólam,újra 50 kg lettem.:)Ezen ne aggódj,nem leszel tonna-donna.:)

Türelem,kitartás,neked már nincs olyan sok hátra,most jön az izgalmas része.:)

2014. júl. 26. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!