Terhesség vége felé hogy vagytok kismamák?
Figyelt kérdés
Én eléggé nehezen viselem ezeket a napokat heteket. Sokat keményedik a hasam és a baba is sokat kinyomja magàt. A mg.el kellett hagynom már igy a görcsölgetesek erős medence es combtőfàjdalom egész nap jelen van...a hanyinger szinten végigkisért...8kg hiztam eddig. Babam szép nagy baba uh alapjàn. Ki hogy van?? 37 hkm2014. júl. 10. 17:42
1/5 anonim válasza:
Szia! Én jövőhét szombatra vagyok kiírva! Alvási gondjaim vannak, illetve iszonyat elkezdett fájni és dagadni a lábam pár napja, szóval a nap nagy részében ülnöm, feküdnöm kell, mert, nem tudok menni, annyira fáj. Eddig csak a lábfejem puffadt, most már a bokám is. Amúgy semmi más gondom nincs! Az én babám is nagy! :) Keddi Uh alapján 3600gr. kíváncsi vagyok mennyi lesz a végére! :) További szép napokat neked és kitartás!
2/5 anonim válasza:
Sziasztok, Én jövő hét péntekre vagyok kiírva, nekem is vizesedik a lábam, illetve nagyon nehezen alszom el, de ha elalszom, akkor már jól megy :) Minden készen áll a babooo fogadására? Nekem másfél hete volt 3300 g, meglátjuk mekkora lesz a kis bogyónk.... :)
3/5 anonim válasza:
Sziasztok. Én 36 hetes vagyok, egyre nehezebben viselem a terhességet. Hétvégén elkezdem dagadni,a kezem és lábam.plusz iszonyatosan ég a gyomrom. Ezeket leszámítva jól vagyok. Nekünk nem lesz túl nagy baba, 2600 grammnak tippelte a doki ma, a 36. Héten. Kilókban 8-nál járok.
4/5 anonim válasza:
Kedves utolsó, mintha magamat olvastam volna :) én is pont ma voltam 36 hetes uh-n, és nekem is ugyanazok jelentkeztek: láb, kézdagadás, iszonyat gyomorégés...
Annyi, hogy nekem 3000 gramm a picikénk :)
Én úgy érzem, hogy annyira leállt az idő, hogy ez a huszonpárnap sohasem fog elmúlni... :)
Alig várom már, hogy köztünk legyen :)
Mindenkinek könnyű szülést kívánok :)
5/5 anonim válasza:
Jövő hét péntekre vagyok kiírva, de már nagyon szenvedek. Ugyan nem dagadok, viszont fájdalmasan feszül a hasamon a bőr, főleg a köldökömnél. A szeméremcsontom szintén nyomja már a súlya. Ettől az alvás sem kényelmes.
Az sem esik jól ahogy a babám mozog :(
2 héttel ezelőtt mérték 3200 grammra, kíváncsi vagyok végül mekkora lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!