7 hetes vagyok, haematomám van. Van itt olyan kismama akinek szintén volt? Mesélnétek mi lett?
Kedden voltunk az első Uh-on,miután pozi lett a teszt.Hát hidegzuhanyként ért,amikor a doki egy 13X8 mm-es hameatomát talált a petezsák alsó részén :( A baba jól van eddig,volt szívhang,CRL 6 mm.
Van már egy 14 hós kisfiam,vele semmi ilyen jellegű problémám nem volt,probléma mentes terhességem volt vele.Most is ilyenre számítottam.Írt fel Utrogestant amiből napi 3 szemet kell bevennem,és rengeteget kell pihennem.2 hét múlva,aug. 5.én megyünk vissza UH-ra.Nagyon félek,hogy esetleg ugyan olyan nagy lesz,vagy még nagyobb.Hála Istennek nem vérzek,abban bízom,hogy felszívódik.
Meglepődöttségemben még azt is elfelejtettem megkérdezni a dokitól,hogy ez mitől alakulhatott ki?Arra gondoltam,hogy a kisfiam 12 kg és lehet,hogy az emelgetésétől?A párommal a pozi teszt óta nem voltam együtt,úgyhogy attól nem lehet.
Mesélnétek,hogy nektek hogyan végződött a történet?Félek attól is,hogy ettől a haematomától nem tud megfelelően fejlődni a babám.Ha egyszer felszívódik akkor többet nem jöhet már elő egész terhesség alatt,igaz?Felszívódás után abba lehet hagyni a gyógyszer szedését,vagy attól függetlenül a 11-12. hétig szedni kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!