Tőled kérdezte már valaki, hogy véletlen volt-e a baba, vagy tervezett? Nem bosszant?
Figyelt kérdés
7és fél éve élünk együtt párommal, nagyon szép, boldog kapcsolatban. Van közös ingatlanunk, autónk, kis pénzünk, biztos munkahelyünk. Ennek ellenére anyósom, sógornőm és a sógornőm lánya is egymástól függetlenül kérdezte már, hogy becsúszott-e a baba és láthatóan meglepődtek, hogy terveztük. Nem mondom, hogy ettől rosszul alszom, vagy hatással lenne a kapcsolatomra velük, de ettől még bunkóságnak érzem.2014. júl. 25. 08:44
31/32 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyász kérdezte meg mindig amikor mentünk. Elegem lett váltottam. Érdekes a doktornő megtudta jegyezni hogy tervezett baba. A család és a barátok csak annyit tudtak hogy esküvő lesz júliusban, közben terhes lettem ( tervezett baba, abba hagytam a fogamzásgátlót) és csak gratuláltak, senki nem kérdezte meg szerencsére. Mondjuk én biztos azt mondtam volna hogy becsúszott és csak azért vesz el a a férjem :D
32/32 anonim válasza:
Tőlünk is megkerdezték többen is, mivel fiatalon sikerült a baba. Én megmondtam, hogy nem akkora terveztük, hanem pár évvel későbbre, de így is nagyon örülünk. Nem bosszantott a kérdés. Az emberi kíváncsiság nagy úr. Mi házasok is voltunk, dolgoztunk is egy ideje, de még csak 23 és 25 évesek voltunk, így természetes volt a kérdés. Nem zavart. Azt is sokan megkerdezték meg az esküvő előtt, hogy azért hazasodunk, mert jön a baba? Pedig akkor még tervben sem volt, és nem is voltam terhes. Akik pedig később ismertek meg, ők is mind megkerdezték, hogy azért hazasodtunk, mert úton volt a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!