Tőled kérdezte már valaki, hogy véletlen volt-e a baba, vagy tervezett? Nem bosszant?
Figyelt kérdés
7és fél éve élünk együtt párommal, nagyon szép, boldog kapcsolatban. Van közös ingatlanunk, autónk, kis pénzünk, biztos munkahelyünk. Ennek ellenére anyósom, sógornőm és a sógornőm lánya is egymástól függetlenül kérdezte már, hogy becsúszott-e a baba és láthatóan meglepődtek, hogy terveztük. Nem mondom, hogy ettől rosszul alszom, vagy hatással lenne a kapcsolatomra velük, de ettől még bunkóságnak érzem.2014. júl. 25. 08:44
1/32 anonim válasza:
Most várjuk a kisbabánkat és szinte mindenki megkérdezi, hogy becsúszott-e vagy terveztük, pedig közös házunk van, van munkánk, csak nem vagyunk házasok. Lehet, hogy azért kérdezik, mert nem vagyunk összeházasodva?!
2/32 anonim válasza:
Mi házasok vagyunk, és megkérdezték! Mondjuk szerintem annyira gáz az ilyen, mert ha becsúszott volna, akkor sem lenne hozzá senkinek semmi köze :)
3/32 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy ebben rejlik a titok. 38 hetes vagyok, eddig nem is idegesített, de tegnap amikor sógornőm lánya döbbent meg azon, hogy nem véletlen gyerek, akkor már zavart. Lehet, hogy másokban is felmerül a kérdés, csak vannak annyira tapintatosak, hogy nem kérdeznek rá. Csak ez úgy jön le, mintha a babával akarnám megfogni ezt a jó partit...
2014. júl. 25. 08:52
4/32 anonim válasza:
Tőlem is megkérdezték párszor. 23 éves vagyok a párom 27, mi sem vagyunk házasok lehet, hogy ez az oka. Pedig megvan mindenünk, ami kell. Most 7 hetes a kisfiunk,még mindig kérdezik az ismerősök szóval nem csak terhesen ment ez. Nekem is rosszul esik.
5/32 anonim válasza:
Soha nem kérdeztek tőlem ilyet. Ha nem vagytok házasok, akkor lehet, hogy amiatt kérdezik.
6/32 A kérdező kommentje:
Akkor úgy néz ki szimplán csak nem fogják fel az emberek, hogy ilyet nem illik kérdezni. Ti mit válaszoltok?
2014. júl. 25. 08:56
7/32 anonim válasza:
Tőlem azt kérdezték lombik-e vagy természetes úton fogant. Ez sem jobb. :)
8/32 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es!
Gondolom se köpni, se nyelni nem tudtál, ez azért elég durván udvariatlan kérdés.
2014. júl. 25. 09:10
9/32 anonim válasza:
Gondolom fiatalok vagytok azért kérdezik.Én 24 évesen szültem,mindenünk megvolt,mégis állandóan ezt kérdezték tőlem.Biztos szokatlan hogy valaki 24 évesen nem bulizásra,meg piálásra vágyik...
10/32 A kérdező kommentje:
Nálunk a kor nem játszik, mert én 28 vagyok, a párom meg 38.
2014. júl. 25. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!