A magzatburkot meg tudja repeszteni a baba? A sok és erőteljes mozgásával? Ha véletlen úgy rúg bele, megrepedhet? 38 hkm
Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 12:04
2/26 anonim válasza:
Ha még nincs itt a szülés ideje, akkor nem.
3/26 A kérdező kommentje:
Értem, tudtam én hogy buta kérdést teszek fel, de kíváncsi voltam. De egyébként mitől repedhet meg?
2012. ápr. 2. 12:18
4/26 anonim válasza:
Hormonális hatásra, vagy külső hatásra (ha erős ütés éri a hasat).
A szülések 10-20%-a indul csak magzatvíz elfolyással.
5/26 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert néha olyan erősen mocorog a pincúr, hogy mindig azt figyelem, na majd most folyik el a magzatvíz. Mondjuk már csak 2 hetem? van hátra elvileg. bármi lehet
2012. ápr. 2. 12:28
6/26 anonim válasza:
Áh, nem a magzatburok nagyon vastag, én láttam, miután megszültem.
7/26 A kérdező kommentje:
nekem első babám lesz így nem tudom
2012. ápr. 2. 12:31
8/26 anonim válasza:
Én egyik gyerekemmel hallottam, ahogy megpattant a burok, de a baba ekkor teljesen nyugalmi helyzetben volt.
Abban igazad van, hogy bármikor beindulhat már, de próbálj inkább pihenni, felfogod ismerni így vagy úgy, ha eljött az idő.
Szép szülést!
9/26 A kérdező kommentje:
ettől félek, hogy nehogy ne ismerjem meg a fájdalmat...
2012. ápr. 2. 12:41
10/26 anonim válasza:
Nekem pukkant mikor megrepedt a burok..és elkezdett folyni a magzatviz 37 hetes voltam.Szép sima szülésem volt.Könnyű gyors szülést kivánok!!!Sztem idő előtt nem csak ha már ki akar jönni..:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!