Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tőled kérdezte már valaki,...

Tőled kérdezte már valaki, hogy véletlen volt-e a baba, vagy tervezett? Nem bosszant?

Figyelt kérdés
7és fél éve élünk együtt párommal, nagyon szép, boldog kapcsolatban. Van közös ingatlanunk, autónk, kis pénzünk, biztos munkahelyünk. Ennek ellenére anyósom, sógornőm és a sógornőm lánya is egymástól függetlenül kérdezte már, hogy becsúszott-e a baba és láthatóan meglepődtek, hogy terveztük. Nem mondom, hogy ettől rosszul alszom, vagy hatással lenne a kapcsolatomra velük, de ettől még bunkóságnak érzem.
2014. júl. 25. 08:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Én általában ilyenkor szóhoz sem jutok a döbbenettől. Nem értem mi közük hozzá. De most már tudnak cifrábbakat is kérdezni...
2014. júl. 25. 09:23
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem nagyon sokszor megkérdezték, pedig házasok vagyunk/voltunk már akkor is, saját lakás, mindkettőnkél több diploma, munkahely stb...ja és 28 éves vagyok. Szerintem elég tapintatlan dolog.
2014. júl. 25. 09:41
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
7 vagyok, hát nem. Tény, hogy sokára jött össze, átfúváson is voltunk, műtéten is, de senki orrára nem kötöttük. Néha csodálkozom az embereken, senki sem foglalkozik magával, kizárólag mással.
2014. júl. 25. 10:05
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
17 éve vagyunk házasok, kettő gyerkőcöt terveztünk, három lett. A harmadiknál senki nem kérdezte, hogy becsúszott-e, pedig igen, de a másik két gyerkőcnél folyton ezt rágták. Bunkóság ilyesmit kérdezni, én direkt szívattam őket. Ó igen mi egyszerűen nem tudunk védekezni, jaj annyira ügyetlenek vagyunk...stb. Aztán a férjemmel jókat derültünk a béna reakcióikon...:)
2014. júl. 25. 10:12
 15/32 A kérdező kommentje:

Kedves 14-es válaszoló!

Én is elgondolkodtam azon, hogy valami ilyesmit válaszolok, de arra gondoltam, hogy aki ilyet megkérdez, annak úgysem esne le a tantusz. Így csak magamban mérgelődök. Bár már az is eszembe jutott, hogy majd egy olyan helyzetben (családi ebéd), amikor mindhárman ott lesznek, felhozom, hogy valaki megkérdezte ezt tőlem és mennyire sértő és bunkó kérdés. Csak nem akarok vitát szítani sem.

2014. júl. 25. 10:20
 16/32 Margit84 ***** válasza:
100%
Szerintem ez mindenkinek a mániája. 8,5 éve vagyunk együtt és 1 éve volt az esküvő, és megkérdezik. Tehát nálunk még az sem, hogy nem vagyunk házasok. Sőt hallottam anno azt, hogy azért van esküvő, mert úton a baba. Először nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek. Anno az éttermet szó szerint 1 évvel korábban foglaltuk, tehát ha azért lett volna akkor az esküvőig szülnöm is kellett volna... Nem kell szerintem ezekkel foglalkozni.
2014. júl. 25. 10:29
 17/32 A kérdező kommentje:

Kedves Margit84!

Igazad van abban, hogy nem kellene vele foglalkozni, csak néha nehéz lenyelni a békát. Rossz mások tapintatlanságát mindig udvariasan mosolyogva tűrni.

2014. júl. 25. 10:32
 18/32 Margit84 ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nehéz. És szerintem szülés után még jobb kérdések is lesznek. Már előre borzongok tőle... sőt kifutnék a világból hogy valaki a hasamat akarná fogdozni (még csak 17 hetes leszek tehát nincs nagyon mit). Attól félek, hogy egy pár embert nagyon durván megfogok sérteni, mert ezt nem fogom tudni elviselni az tuti.
2014. júl. 25. 10:35
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Olyan tapintatlan dolgokat tudnak kérdezni meg mondani... ne vedd fel.

Tőlem is többen megkérdezték, pedig házasok vagyunk.

A másik kedvencem: megkérdezi fiú lesz vagy lány, mondom fiú...erre azt mondják: nem baj az, a lényeg, hogy egészséges legyen... na de miért is lenne baj?????? miből gondolja, hogy baj, hogy fiú? Elképesztő dolgokat tudnak mondani... nem szabad foglalkozni ezzel. Én maximum pár percig szoktam puffogni magamban, ilyenen ne idegesítsd magad.

2014. júl. 25. 10:43
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi több mint 10 éve házasok vagyunk, és olyan családtag kérdezte meg, hogy becsúszott-e, aki tudta, hogy 3 éve meddőségi kezelésre járunk, és elsőre a lombik nem sikerült. Mondtam igen, a dokinak megcsúszott a keze. :)
2014. júl. 25. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!