Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hét 6 naposan a CRL 5 mm....

6 hét 6 naposan a CRL 5 mm. Nem kicsi? Kinek mennyi volt ennyi idős terhesen?

Figyelt kérdés

Első terhességemnél ilyenkor már 11 mm volt az embrió. Most csak 5 mm. Szabályos petezsak, és már szívpulzálás is látható, de en azért aggódom. A méhben van egy kis bevérzés is, ami miatt napok óta barnázok.

2 hét múlva kell mennem kontrollra.

2014. júl. 24. 20:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a legutóbbi válaszokat is!

Én nem kaptam rá utrogestant, a doki annyit mondott, hogy pihenjek minél többet, szedjek napi 1000 mg magnéziumot és Rutascorbint (ez érösszehúzó és vérzéscsillapító).

2014. júl. 25. 11:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Hogy vagy kedves kérdező?

A babám "behozta" a lemaradást a 10. hétre, teljesen felesleges volt aggódnom.

2014. júl. 30. 18:55
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdeklődést, jól vagyunk. Tegnap voltam uh-n, mert nem bírok még egy hetet várni.

Úgy néz ki, minden rendben van, 1 hét alatt 11 mm-re nőtt a picur. Csak ez a fránya vérezgetés még mindig megvan. Hol több, hol kevesebb. Tegnap írt fel a doki Utrogestant, napi 2x1-t szedek, remélem hogy ez segíteni fog, mert már az infarktus kerülget, ha vérfoltot látok a tisztasági betéten. 1 hét múlva ismét kontroll. Bízom benne, hogy minden rendben lesz.

2014. aug. 1. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!