Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hét 6 naposan a CRL 5 mm....

6 hét 6 naposan a CRL 5 mm. Nem kicsi? Kinek mennyi volt ennyi idős terhesen?

Figyelt kérdés

Első terhességemnél ilyenkor már 11 mm volt az embrió. Most csak 5 mm. Szabályos petezsak, és már szívpulzálás is látható, de en azért aggódom. A méhben van egy kis bevérzés is, ami miatt napok óta barnázok.

2 hét múlva kell mennem kontrollra.

2014. júl. 24. 20:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem első terhességem, 7+5 hetesen volt 4,4 mm. Ahogy utánanéztem, én is nagyon kevésnek gondoltam, de nem idegesítem magam ezen, mert az orvos sem tette szóvá, s egyéb rendellenes tünetem sincs. Nálam is szabályos a szikhólyag és szívhang is volt. Ma vagyok 10 hetes, kedden megyek legközelebb orvoshoz.
2014. júl. 24. 20:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Teljesen jó mérete van. Nézz utána! :)
2014. júl. 24. 20:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehet jó a méret, nem tudni pontosan melyik nap fogant.
2014. júl. 24. 20:40
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem 6+4 naposan még csak üres petezsákot látott a doki.
2014. júl. 24. 21:13
 5/13 anonim ***** válasza:
6 hét 6 naposan volt először,nekem 4 mm-t mért,és minden rendben volt.Szerintem ilyenkor még nem lehet igazán hitelesen mérni,nagy különbségek lehetnek.
2014. júl. 24. 21:19
 6/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat, most azért megnyugtattatok. Remélem, hogy minden rendben lesz, csak ez a barnázás múlna el...

Még egyszer köszi nektek, sokat segítettetek.

2014. júl. 24. 21:30
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem 6+4 3mm-t mértek, szikhólyag volt, szivhang még nem.
2014. júl. 24. 22:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem 6+1 naposan 6 mm volt. Remélem a barnázás elmúlik, pihenj sokat.
2014. júl. 25. 07:45
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem az első babám 6 hetesen volt 6 mm-es.Most a második 7 hetesen ennyi.

Viszont bevérzésem nekem is van,egy 13X8 mm-es hameatoma.Nekem írt fel a doki azonnal Utrogestant,amit kb a 11-12. hétig szoktak adni azt mondta a doki.Neked nem írt fel semmit sem??? :O

Nekem azt mondta a doki,hogy vérezgethetek ha elkezd kiürülni a vér,de az is lehet hogy vérzés nélkül felszívódik.

2014. júl. 25. 09:49
 10/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

az lemaradt,hogy én hála istennek nem vérzek semennyire sem,remélem már elkezdett felszívódni!

2014. júl. 25. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!