Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 9. hétben járok, mennyire...

A 9. hétben járok, mennyire kockázatos egy hosszabb autóút bevállalása? (600 km) és egy hetes nyaralás a tengerparton?

Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 09:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%
Nem is a barnázás, hanem a görcsök voltak az út miatt. A barna max ennek a folyománya. Rázkódás, stb. ami nem jó. Egyébként a védőnő is pont azt mondta, amit az orvos, az első 12 hétben nem feltétlenül kell rázni a babát.
2014. júl. 23. 12:18
 12/17 anonim ***** válasza:
28%

Amúgy tudtam, hogy le leszek szavazva. :)

Ki meri a kérdező előtt majd tartani a hátát ha baj lesz?

Kérdező, orvostól kérdezd meg! Igaz, hogy a terhesség nem betegség, csak egy más állapot, és ezt tudomásul kell venni. Nem mindent bírunk úgy, mint eddig.

2014. júl. 23. 12:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Elso 12.hetben bicikliztem, tudjuk milyenek az utak.. Amelyik baba meg akar maradni az meg is marad! Lassan mar levegot sem szabad venni mert teli van szmoggal.
2014. júl. 23. 13:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már! Mi az, hogy ki meri tartani a hátát?! Azért naaaaa. Ez csak egy utazás, meg egy kis nyaralás. Nem hegyet mászni, vagy extrém sportolni megy. De igazából a kérdező tudja mire jut. Azt meg nem tudom milyen doki, meg védőnő mondhatta, hogy nem lehet kocsikázni a rázkódás miatt. :D
2014. júl. 23. 13:41
 15/17 anonim ***** válasza:
36%

14, miért van itt mindig olyan ember akinek vkibe bele kell kötnie?

Te a saját véleményedet írtad le, én meg az enyémet, úgyis a kérdező dönt belátása szerint. Nem szóltam le a te orvosodat, kérlek te se tedd az enyémmel. Bár biztos te is szülész vagy sok év tapasztalattal, de attól, hogy az enyémnek más a véleménye, tiszteletben lehet tartani.

2014. júl. 23. 16:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Eszembe nem jutna aggódni ilyen korai terhességnél. Ha a 29. héten lennél, már meggondolandóbb lenne, de én még akkor is bevállalnám - bár ez én vagyok, mások meg félősebbek, aggódósabbak.

Ha félted a terhességedet, akkor ne menjetek, ilyen egyszerű.

2014. júl. 23. 16:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) azt hiszem belevágok! megnyugtattatok! eddig minden rendben a babánál, remélem így is marad! (a kérdező)
2014. júl. 24. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!