23 hetesen mire figyeljek külföldi nyaralás alatt? Miket szabad, nem szabad csinálnom?
Sós vízben fürödhetek, ugye? Napozás sem tiltott... Tudom hogy tengeri herkentyűket nem ehetek, csapvízből ne igyak.
Van esetleg valami amire jobban kell figyelni? Nem vagyok túlparázós kismama, második terhességem lévén már tapasztaltabbnak gondolom magam, de nyaralni még nem mentem terhesen és ezért érdekelne hogy van-e esetleg valami amire nem is gondolnék és nem szabad...
Köszi a segítséget.
Szabad napozni, jót tesz a D vitamin,csak arra figyelj,hogy le ne égj, és ne forrósodj fel annyira -bár ezen a víz segít.
Szerintem sós víz,meg mindenféle víz mehet,ha nem vagy nagyon fogékony a fertőzésekre, meg ha nem vagy nyitva (mert akkor semmi ) ...ha zárva vagy,szerintem nyugodtan.
Igyál sokat! szerintem tengeri herkentyű is mehet,ha nem nyers,hanem vmi sütött fajta (én velencei karneválon ettem rántott tengeri herkentyűket, akkor voltam kb 10-12hetes azt hiszem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!