Terhesen nyaralás?
Nekem tavaly a magyar hőhullámban ment el a babám 8 hetesen. Az orvos azt mondta, hogy nincs vetéléshullám kánikulában, de nem lehet kizárni az egyéni érzékenységet.
Azzal számolni kell, hogy tűző napra nem ajánlott menni (akkor meg mit csinálsz egész nap?), illetve a hasmenős-hányós dolgok is veszélyesek. Nem fogod tudni, hogy a terhességtől hánysz vagy a vacsorától... Ha ez lázzal is jár, az kimondottan veszélyes.
HA most összejött a baba, nyilván érdemes a saját dokidat megkérdezni.
Ha nem jött össze a baba, és nem kockáztatnék, és várnék a nyaralásig. Hidd el, borzasztóan kegyetlen dolog összezárva lenni az abortuszosokkal a kórházban, és azon rágódni, hogy mit rontottál el (nyilván semmit...), mert te ezt nem akartad. :(( Nem beszélve a mellékhatásokról, én azóta is alig menstruálok.
Az én anyám egyik gyereknél se hányt, nem is volt rosszul soha. Azt hittem, h ezt majd én is elöröklöm. Nos, én végigöklendeztem, végigémelyegtem jócskán az első trimesztert, hőhullámok, rossz közérzet gyötört. Mi csak egy kétnapos utat vállaltunk be a barátainkhoz 8 hetesen alig 60 kilométernyire, de azt is rosszul viseltem, nagyon fáradékony voltam, a városnéző sétát is alig bírtam, nem esett jól. Szóval én arra nem alapoznék, hogy anyukád nem volt rosszul sose.
Amúgy meg a forróságtól is kímélned kéne magad, mert attól főleg émelyeghetsz, fájhat a fejed. És én vízbe se mennék a helyedben.
Szóval ha most nem jött össze a baba, akkor májusig függesszétek fel a projektet és így nyugodtan mehetsz, és oitt meg jólesően folytathatjátok a baba-dolgot :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!