Nyaralás terhesen? Tapasztalatok? 16. hetes leszek
Csütörtökön leszek 16.hetes.Jövő hét végén mennénk 10 napra Görögországba autóval(kb. 18-20 óra).Szerintetek mehetek?Lehet baj?Azt még jó, ha tudjátok, hogy 7 hetesen volt egy hematómám,barnáztam egy kicsit,de a 12.hetes ultrahangon már szerencsére felszívódott.Egyébként jól vagyok.
Tapasztalatok esetleg?
Ez nem egy betegség! Nyugodtan menjetek nyaralni, ott is csak azokat a szabályokat kell betartanod mint itthon, illetve, hogy ne igyál csapvizet, különleges ételekkel pedig csínnyán kell bánni!
Jó nyaralást!
Én is úgy gondolom, hogy a terhesség nem betegség.Csak pár napja beijesztettek, hogy hogy merek elindulni.De minden rendben lesz.Már vettünk egy nagyon kényelmes,bő pamutnadrágot,hogy kényelmes legyen.
Köszönöm a válaszaitokat:-)Aranyosak vagytok
Én két korábbi spontán vetélés miatt félidőig szigorú fekvésre voltam ítélve. Mikor ez letelt, doki szerint már nem volt veszély. Szülés előtt két héttel a konyhai járólapot fugáztam. Rólam is van kép, ahogy négykézláb épp a követ törölgetem hatalmas pocival.
Ha semmi gond,nyugodtan menj, egy darabig úgysem fogsz tudni ilyen utazásokat tenni.
Ha még a dokid is engedi, akkor simán!
Szia!
Én 5 hónaposan voltam Olaszországban kocsival, 8-10 óra autózás, de nagyon jó volt, kicsit fárasztó, de te még meg sem fogod érezni:) Sose mondanám le, ha ilyen lehetőségem lenne újra, főleg, mivel ott kérte meg a kedvesem a kezem :)))) Szóval érezd jól magad, pihenj, jövőre nehezebben fog menni :)))
Jó babavárást, és nyaralást!
35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!