Nyaralás babával, mik a tapasztalatok?
Mi biztos mennék, illetve nagyobbal és kisebbel mentünk is.
Bár egyesek szerint én ne bevállalós, hanem felelőtlen vagyok,de belinkelek egy kérdést, ahol én írtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Előszezonban hűvösebb a tenger, menjetek szeptemberben. Mi általába kocsival megyünk, (2gyerekkel),de ha van rá keret, egyszerűbb repülővel.
akkor viszont kocsit kell béerlni, már ha akartok menni ide oda (mi mindig mindent megnézünk)
Amúgy mi nyarlni szoktunk menni álatlában tenger mellé
Olaszország, Görögorzság, Horvátország, Szlovénia, Korzika...) kempingbe sátorral és ősszel-tavasszal meg Mo-on pár napra.
előzőösszességéban za atapsztalatom 1 1 gyerekkel, illetve az utolsó nyaraláson már kettővel. hogy nagyon szórakoztató, még ha egy kicsit fárasztó
nekem minden nyaralás , utazás feltöltődés, mimdig alig várom, hogy menjünk valahova.
legközelebb pár napra szeretnénk Mo-on (szerencsére a munkahelyemnek van több helyen üdülője, ill vannak nem drága panziók, vendégházak.)
Amikor tavaly ősszel majdnem 8 hós volt akivsi, Olaszországban voltunk (Terniben él a húgom pasija), ő meghívott, úgyhogy kint voltunk 1 hétig)
Róma, Umbriai városok..
Nagyon sokan utaznak kicsi babával, csak Mo-on van ez a nem megyünk sehova, mert kicsi gyerek.
Láttam Rómában 4 gyerekes (nem olasz) családot, a legkisebb az anyján volt a hordozókendőben és romokat néztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!