Nyaralás 1éves babábal, de hova? Balatonhoz szeretnénk menni. Olyat keresnénk ami nem túl drága és hotel. Tapasztalatok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Hátha segít, bár Balatonon, főszezonban, szállodában (esteleg bababrát helyen) nyaralni, nem olcsó, annyiért tengernél is lehet.
A Balaton környéki hotelek sajnos nem olcsók, ahogy én tudom. Balatonlellének állítólag csodás, tengerpartszerű homokos partja van, ahová érdemes kisgyerekkel menni, de nem tudom, milyen hotelek vannak arrafelé.
Az alsópáhoki Kolping hotel kifejezetten bababarát, csodás, de nem kíméli a pénztárcát. :-(
Nekünk idén nem aktuális, mert születik a tesó, de jövőre szerintem oda voksolunk, inkább kevesebb napra, de az szuper legyen! 18 hónapossal nem a Balatonnál, hanem Hajdúszoboszlón voltunk, kényelmes és megfizethető a Hungarospa hotel, mellette a strand és az új fedett élményfürdő kifejezetten klassz, azt tudom javasolni, de az ugye nem Balaton.
Kisfiam júniusban lesz egy éves, az idei lesz az első közös nyaralásunk hármasban, mi Zalakarost választottuk. Ez lesz a szállásunk, árban is elfogadható és mindent biztosítanak ami a babának kell:
Én is szerettem volna a Balatonra menni, de nem mertem bevállalni, mert ha véletlenül pont azon a héten rossz idő lesz, szakad az eső, akkor mit csinálunk az 1 éves gyerekkel egész nap a lakásban, Balcsiban fürdeni nem lehet, esőben kirándulni sem tudunk. Zalakaroson legalább esőben is tudunk pancsizni a benti részben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!