Tapasztalatok? Milyen a nyaralás másfél éves babával külföldön?
Az én lányom csak 13 hónapos volt és még nem tudott járni, amikor Horvátországba mentünk. Az utazás végét már nehezen tűrte, főleg, hogy zuhogott az eső, ezért nagyon meg sem tudtunk állni pihenni, mivel úgysem tudtunk volna kiszállni a kocsiból. Útközben bébiételt evett, olyat, amit nem kell melegíteni: gyümölcsös, gabonás és túró desszert. Amúgy annyi bébiételt vittünk, hogy minden napra jusson, de egy csomót visszahoztunk, mert evett velünk pl pizzát, virslit, rántottát, sült krumplit(önellátós helyen voltunk és néhányszor étteremben ettünk).
Vittünk utazóágyat, de napközben úgy időzítettük a kirándulásokat, hogy sokszor az autóban vagy a babakocsiban aludt. A fürdést úgy oldottuk meg, hogy vittünk egy kismedencét és azt betettük a zuhanyzóba és abba engedtük a vizet. De egy 1,5 éves már meg is tud állni a zuhany alatt.
És persze vittünk egy csomó babavizet( bár az ottani víz is iható volt, de sose lehet tudni...), meg mindenféle gyógyszert, ami csak szóba jöhet.
12:33 vagyok.
Szerintem még egy babakocsi is nagyon jól jön. Akár városnézéskor, de altatásnál is.
12:33
Én még régebben jártam Olaszországban. Egészen le mentünk a csízma talpához, Calabriába. Viszont a fennti részen is voltam, és Velence környékén is. Szállást nem tudok ajánlani, mert pl délen egy családnál laktunk, északon a cégem jóvoltából voltam kinnt, Velencénél pedig egy kis szállodában aludtunk, amit csak a mi kedvünkért tartottak nyitva (egy csoport) mert miden zárva volt a faluban. Na jó egy kis közért és egy étterem üzemelt még. Ja és gondolom, inkább a tengerpartra mennétek, ezek pedig elég messze voltak tőle. Viszont bevallom, én is szívesen mennék nyaralni Olaszba, szintén szállodába. Még nem nézegettem a neten lehetőségeket, de engem is érdekelne valami olcsó, de jó hely. (jelenleg 17 hónapos babával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!