8 hetes várandósan repülés?
Figyelt kérdés
Repült valaki ennyi idős babásan?
Sajnos ezt az utat nem mondhatom le, mert az egy vagyon lenne!
Viszont aggódom bajunk lehet e ebből?
kb 9-10 óra lesz az út, de félúton szünettel. Ott 2-3 órát várakozunk.
Mindenképpen orvossal is egyeztetni fogok.
Anyukák, akik szintén utaztak, mire figyeljek, kell aggódnom?
#repülés #utazás #baba #szülés #repülőgép #terhesség #teherbeesés #nyaralás #első trimeszter #8 hetes
2014. márc. 4. 14:48
1/11 A kérdező kommentje:
10 hetesen övünk vissza, ez a második baba, elsővel igaz nem repültem, de nem volt gond.
2014. márc. 4. 14:49
2/11 anonim válasza:
Bajod nem lesz, max összehányod magad.
3/11 A kérdező kommentje:
:-)) azt bevállalom, csak a babának ne legyen veszélyes!
2014. márc. 4. 14:52
4/11 anonim válasza:
Dehogy lesz bajod ennyi idos terhesen, ugyan mar! Nem kell tulparazni, en ugy tudom h talan a terhesseg vege fele nem ajanljak a repulest.
5/11 anonim válasza:
Semmilyen veszéllyel nem jár, én elég sokat repültem terhesen. A végefelé nem engednek, ill. orvosi igazolással, de most nyugodtan repkedjél! :)
6/11 anonim válasza:
Nyugodtan repülhetsz, semmi gond nem lesz. Max egy picit nehezebben fogod bírni a repülést...legalábbis én ennyi idősen repültem (igaz csak 5,5 órát) ,de alig vártam, hogy leszálljunk. :-)
7/11 anonim válasza:
Külföldön sok dolgozó kismama akár a 7. hónapig röpköd összevissza ha a munkája úgy kivánja. semmi bajod nem lesz és a babának sem.
8/11 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz a babának :)
Külföldre repültem munkaügyben, nem tudtam, hogy terhes vagyok (akkor már 2 hetes voltam). Igaz csak 2 óra hossza volt a repülés.
Vissza 5 hetesen jöttem autóval 24 óra volt az út.
23 hkm
9/11 A kérdező kommentje:
igazából én nem félek csak annyi helyről megy mostanában a paráztatás és ez elbizonytalanított.
köszönöm
2014. márc. 4. 17:45
10/11 anonim válasza:
Nem kell hinni az ilyeneknek.
Sok ember csak kitalál dolgokat mert fél mindentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!