20 hetes várandósan Vidámparkba menni? Szerintetek árthat a babának?

Az olyan játék, mint pl.:dodgem, hullámvasút, olyan játékok amin megütheted/üthetik a pocid semmi képpen sem.
De ezt gondolom, te is tudod:-)
Laza játékok, biztos nem okoznak problémát...bár én nem mennék. Én szeretek óvatos lenni, de ez nem azt jelenti, hogy más se menjen:-)
39hkm

Vidámparkba elmehetsz, csak ne ülj fel semmire. :D
Bár én 23 hetesen mentem férjhez, reggelig folyamatosan, megállás nélkül ugráltam és táncoltam, utána meg 2 hétig pakoltunk költözés miatt a másodikra bútorokat, táskákat, csomagokat. Nyilván a szekrényt nem én hoztam fel, de nem kezdtem el hisztizni, ha meg kellett emelni az asztalt vagy be kellett hordani négy széket.
Tény, hogy a vidámparkban nem sok olyan játék van, amit te is ki tudnál használni, nyilván a rázós, hirtelen mozgós játékok szóba sem jöhetnek. Én egy szellemvárat pl. bevállalnék a helyedben, meg egy nagy adag vattacukrot, de egyébként csak a párom/családom/barátaim társaságát élvezném (és én lennék a fényképezőgép-kezelő). :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!