Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Különleges módon szeretném a...

Különleges módon szeretném a párom tudtára hozni, hogy v. színű Apa lesz. Hogyan tegyem?

Figyelt kérdés

Amit kigondoltam: minden nap elrejtek a táskájában vmi kis meglepit, aztán egyszer csak a pozitív tesztet. De most úgy érzem, nem tudok napokig várni. Most rögtön kellene közölnöm vele.

Küldjek egy netes lapot neki, vmi frappáns megjegyzéssel? Esetleg állítsam be a sz.gépe képernyőkímélőjének u.azt a megjegyzést? Vagy várjak, amíg tuti biztos, és csináljam végig az eredeti, több napos elgondolásom?

2008. aug. 4. 12:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem akartalak megsérteni, csak azt írtam le, hogy nálunk hogy volt. Mondjuk mi rengeteg vártunk rá, és minden hónapban erre készültünk, így nehéz volt a férjemet kihagyni a dologból, sőt ő mondta, hogy most már teszteljek, én még húztam volna, ekkor már bő egy hete késett, és a férjem számon tartja az ilyesmit. :-)
2008. aug. 4. 14:46
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem sértettél meg. ;)
2008. aug. 4. 14:58
 13/20 anonim ***** válasza:
annyira aranyosak vagytok!!!bár én tartanék itt! :-(
2008. aug. 4. 23:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm vett egy kert kisgólyát, olyat amit le lehet szúrni a földbe és pörög a szárnya ha fúj a szél, és azt tette a kapuhoz:)))
2008. aug. 6. 11:52
 15/20 A kérdező kommentje:
ez tök jó :)
2008. aug. 6. 12:45
 16/20 anonim ***** válasza:

Nálunk pont szülinapja volt a páromnak.

Nekem volt már korai vetélésnek, így kb.: 7 hetes koromig nem engedtem magamhoz. Azt hitte, van valakim. Persze, hogy volt: a pocimba.

Mindezt leírtam neki egy képeslapra, vettem egy kiscipőt és egy kiszoknit, és szülinapjára odaadtam neki.

Mire leesett neki, és rákérdezett, én bőgtem el magam a meghatottságtól, így szegény nem tudta, hogy örülni kell-e...:)

Persze nagyon örült, főleg mikor kiderült, hogy kislány...

Azóta már 5 hónapos a baba.

2008. aug. 8. 10:44
 17/20 A kérdező kommentje:
hát, sajnos túl korai volt a részemről a dolog... :((((
2008. aug. 10. 21:11
 18/20 anonim ***** válasza:

hogyhogy túl korai?

a gólyás

2008. aug. 11. 10:30
 19/20 A kérdező kommentje:
pénteken elment... :((((
2008. aug. 11. 11:29
 20/20 anonim ***** válasza:
nagyon sajnálom:((
2008. aug. 11. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!