Különleges módon szeretném a párom tudtára hozni, hogy v. színű Apa lesz. Hogyan tegyem?
Amit kigondoltam: minden nap elrejtek a táskájában vmi kis meglepit, aztán egyszer csak a pozitív tesztet. De most úgy érzem, nem tudok napokig várni. Most rögtön kellene közölnöm vele.
Küldjek egy netes lapot neki, vmi frappáns megjegyzéssel? Esetleg állítsam be a sz.gépe képernyőkímélőjének u.azt a megjegyzést? Vagy várjak, amíg tuti biztos, és csináljam végig az eredeti, több napos elgondolásom?
Nálunk pont szülinapja volt a páromnak.
Nekem volt már korai vetélésnek, így kb.: 7 hetes koromig nem engedtem magamhoz. Azt hitte, van valakim. Persze, hogy volt: a pocimba.
Mindezt leírtam neki egy képeslapra, vettem egy kiscipőt és egy kiszoknit, és szülinapjára odaadtam neki.
Mire leesett neki, és rákérdezett, én bőgtem el magam a meghatottságtól, így szegény nem tudta, hogy örülni kell-e...:)
Persze nagyon örült, főleg mikor kiderült, hogy kislány...
Azóta már 5 hónapos a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!