Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Különleges módon szeretném a...

Különleges módon szeretném a párom tudtára hozni, hogy v. színű Apa lesz. Hogyan tegyem?

Figyelt kérdés

Amit kigondoltam: minden nap elrejtek a táskájában vmi kis meglepit, aztán egyszer csak a pozitív tesztet. De most úgy érzem, nem tudok napokig várni. Most rögtön kellene közölnöm vele.

Küldjek egy netes lapot neki, vmi frappáns megjegyzéssel? Esetleg állítsam be a sz.gépe képernyőkímélőjének u.azt a megjegyzést? Vagy várjak, amíg tuti biztos, és csináljam végig az eredeti, több napos elgondolásom?

2008. aug. 4. 12:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pont a szülinapja előtt derült ki hogy baba lesz és én kötöttem egy masnit a hasamra!:) Először azt hitte én magam vagyok az ajándék, de aztán mondtam hogy mostmár ketten vagyunk!:)

Az se rossz, amit kitaláltál, de én nem bírnék napokat várni!:)

2008. aug. 4. 12:52
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Rejtsd el egyből a kétcsíkos tesztet, vagy fényképezd le és küldd el neki.
2008. aug. 4. 12:53
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja még annyi szerintem hogy a számítógépre ne, vagy nemtudom, de én szerettem volna látni az arcát mikor meghallja, megtudja!:)

Felejthetetlen a mai napig, de az is marad!:)

2008. aug. 4. 12:54
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a "megszokott" módon tudattam a párommal,méghozzá egy pár kis cipőcskével álltam elé,minden szó nélkül rájött miért is kapja :) Valóban sokkal jobb úgy tudatni vele hogy közben látod arcát,hogyan reagál.Óriási élmény volt számára de nekem mindennél jobb volt hiszen az az öröm ami akkor az arcán volt felejthetetlen!Pontosan ez miatt a szülőkkel is így közöltük :) Csodálatos volt látni az örömüket főleg hogy a pároméknál és nálunk is az első unoka lesz.

Boldog babavárást!

15 hetes kismama

2008. aug. 4. 13:03
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Abszolút megértem, hogy nem bírsz várni!!! De én biztos nem a számítógépes variciót választanám, mert szerintem az nem elég személyes. Sokkal inkább a meglepi! Nekem nem jött össze túl jól a nagy bejelentés, mert tudta a férjem, hogy reggel fogok tesztelni és mikor este hazajött a munkából, az első másodpercben nagy izgalommal megkérdezte, hogy ugye pozitív. Pedig olyan szépen elterveztem, mit fogok mondani, szépen leülünk a nappaliban és úgy jelentem be. De nagyon jó volt látni az arcát, hogy mennyire örül. Emlékszem, az a nap olyan keservesen lassan telt, mert legszívesebben azonnal felhívtam volna...

Remélem, sikerül a meglepid és lesz nagy-nagy öröm!

Első válaszolónak: annyira megható, aranyos dolgot írtál! Elképzeltem a szitut és meg is könnyeztem (biztos a hormonok is teszik : -))!

2008. aug. 4. 13:08
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

A lefényképezett terhességi teszt nem jó!

Én azt csináltam, de ő azt hitte pendrive.

Az öröm igy elmaradt.

2008. aug. 4. 13:12
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem egy képeslaspot "Gratulálunk apa leszel!" felirattal és a tesztet is becsomagoltam a boritékba! A meglepetés nagyon jól sikerült!!26 hetes pocakos
2008. aug. 4. 13:22
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ma megyek dokihoz, és most fog kiderülni, van- e pötty, vagy nincs. De tuti, az uram fel fog hívni, hogy mi a szitu, és ha babó van, én sem toom, mit mondjak, mert látni akarom a pofiját, hogy reagál. De, én is a cipős verzión gondolkodtam, vagy egy édes cumin, de ez a masnis megoldás nagyon jópofa. :) Én elmennék bevásárolni vele, és rábíznám a kipakolást. Persze előtte beleraknám a lomok közzé a kispipőt. Na, és megnézném a döbbent arcát, hogy az mit keres ott! És akkor megmondanám, hogy apuci lesz! :) Olyan jó nektek, hogy már itt jártok! Sok sikert! És boldog babavárást!

2008. aug. 4. 13:22
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi együtt teszteltünk, és amikor 2 csík lett... nagyon boldogok voltunk. Szerintem nem kell ezt túlkomplikálni, a legegyszerűbb megoldás a legjobb, szerintem.
2008. aug. 4. 14:04
 10/20 A kérdező kommentje:
Nem akarom túlkomplikálni, csak meg szeretném lepni. Úgy igazán, vmi eredeti ötlettel. (Kb. ilyesmi lehet a ffiaknál a lánykérés :)).
2008. aug. 4. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!