Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek volt már ilyen és mi...

Kinek volt már ilyen és mi történt vele?

Figyelt kérdés

A 20- 23 hétig barnázgattam ,kiderült nyitva a külső méhszáj azóta már 27 hetes leszek és nincs se barnázás csak folyás !!

Most szerdán megyek orvoshoz , pocaklakó mozog ,keményedés nem érzek ,jól vagyok csak félek mit fog mondani a doki tovább nyiltam e!!Volt már valaki ilyen hasonló helyzetben ha igen mi lett a vége?

3. babánkat várom

Köszönöm előre is

2014. júl. 19. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Kórházba nem akartak befektetni? Nekem csak a méhszájam rövidült le, és még ezzel is szigorú ágynyugalomra parancsoltak. De halottam olyanról, hogy akinek megnyílt, azt összvarrták vagy kózhéba fektették.
2014. júl. 19. 22:06
 2/5 A kérdező kommentje:

Na látod ez az ez Magyarország ettől félek!!

Nem Védőnő azt mondta 3.terhességnél ez normális mivel nem tud már ugy összezáródni ,csak 0,5 mm re nyilt a belső zárt ,le is ugattak hogy óó az semmi!!

Szó sem volt kórházról

2014. júl. 19. 22:10
 3/5 A kérdező kommentje:

a 20.héten voltam 4D uh-n és ott állapította meg A doki hüvelyi ultrahanggal meg még azt irta a papiromra hogy 48 mm es nyakcsatorna!!

Rendellenesség nem látható!!

Tejesen be vagyok sz...va mivel azóta nem kellett mennem dokihoz mos lesz esedékes és nem akarom elhinni hogy nem kellene hogy sürübben lásson

2014. júl. 19. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:
nem értem én ezt a rendszert... Egyes orvosok túlparáznak, mások meg vállat vonnak. Nekem a 22. héten vették észre, hogy rövidült a méhszá. Az orvos egyébként parázós orvos, ezért is parancsolt rám, hogy vagy otthon fekszek a csupán megrövidült, de még teljesen zárt méhszájammal vagy ha nem tartom be ezt, akkor befektet a kórházba. Igaz, nekem első baba, talán ezért is aggódik az orvos, hogy 22 hetesen első babával nem kéne még ennek bekövetleznie. A 3. babánál valósznűleg már tényleg arról van szó, hogy eleve nem tud 100 százalékosan összezárulni a méh. (első voltam)
2014. júl. 19. 23:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Többedszer szülteknél az egy ujjnyira nyílt külső normálisnak mondható. Nekem a belső kezdett nyílni a 15. héten, ott már rám szóltak, h fekvés. (a külsőm nekem a 3. és 5. terhességnél végig nyitva volt 1 ujjnyira, ott mondta az egyébként parázós orvos, h ez csak annyit jelent, h már szültem. Két gyerekem van egyébként...)
2014. júl. 20. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!