Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki átesett terhességi...

Van aki átesett terhességi toxémián? Mi volt a tünete és mi történt vele?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 14:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Én kb a 6. hónaptól kezdtem vizesedni. Hiába pihentettem a lábam, semmi változás, vízhajtót nem lehet ilyenkor használni sajna. Akkor kezdtem gyanakodni, mikor a fejem is "felpuffadt". A dokinak hiába mondtam, nem foglalkozott vele. A vérvételen kértem a nővért, hogy nézzük már meg nem toxiémia e. Ez sajna kimutatta. Azonnal dokit váltottam (a 32. héten). Ekkor már a vérnyomásom is 140/90 fölött volt rendszeresen. 3 napig méregettem a és nem ment lejjebb. Beutaltak a kórházba, hogy gyógyszerrel beállítják. De aznap mikor be kellett volna feküdnöm az orrom is vérzett és szikralátásom is volt már. Azonnal vittek a műtőbe! Így 34 hetesen megcsászároztak. Hál istennek a manóm jól fejlett volt ( 3370 gramm és 56 cm) és semmi baja nem lett! Nekem sem lett bajom! 15 kg azonnal lement, gondolhatod mennyi víz volt bennem! Remélem csak kiváncsiságból tetted fel a kérdést! Szép babavárást!
2009. okt. 26. 11:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Jah és fehérje is volt a vizeletemben, ez is egy jellemző tünet!
2009. okt. 26. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!