Undorító, hogy mindenki csak tömi szüléskor az orvosok+szülészek zsebét. Miért? Ők nem ezért kapják a fizetést?
Most jöttünk haza 1 kirándulásból és a szállásadó megkérdezte Debrecenbe mennyi most 1 szülés? Erre mondtam, hogy én senkinek nem fizettem 1 fillért sem.(Van egy 16 hós lányunk ill. 5 hós terhes vagyok) Erre tök meglepődött ... ez van belénk rögzülve...
Hozzátéve nem jártam rosszabbul mint bárki más. 2 doki + 1 gyakorló, szülésznő + férjem volt velem. Nem nyaldosták a s*ggem, de ha kellett valami megcsinálták. Normál, szerencsére komplikációmentes szülés volt. Mire hazamentem addigra szabin volt mindenki, úgyhogy nem is tudtam volna adni nekik, ha akartam volna sem.
Sajnálom hogy ennyit keresnek, de én sem vagyok/voltam túlfizetve + a férjem sem és életek vannak/voltak a mi kezünkbe is (nem orvosok vagyunk). Erről ennyit.
15:30-as válaszolóval teljesen egyet értek, és amúgy mindenkivel, mert azért 100 ezer Ft tényleg sok.
Én fogadtam orvost, 70.000 Ft-ot beszéltünk meg. De nekem fontos volt, hogy ha éjjel vagy ünnepnapon beindul a szülés (amúgy programozott császár lett-faros fekvés miatt és veszélyeztetett is voltam) akkor ott legyen és Nála szülhessek. Igaz nekem a terhesség alatt nem kellett fizetnem a rendelésein. Sajna az orvosok nagyon alul vannak fizetve (persze van kivétel) de a nettó fizujuk nem sok és ahhoz hogy bármikor ugorjanak ha kellenek akár egy családi ebéd közben, ezért én úgy vagyok vele hogy NEKEM megéri. Persze azért 100 ezer sok, és elég lenne kevesebb is, valamint persze a baba így is úgy is megszületik ha van pénz ha nincs.
Boldog babavárást/jó babázást Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!