Egy elég cikis kérdés fazonigazitással kapcsolatban?
amiota az eszemet tudom borotválom a nemiszerv környékét,teljesen csupaszra.szöke vagyok és (anyunak hála)elég gyenge a szőrzetem(honaljszőröm épp csak pár szőke szál,ha megnő kicsit sem látszik).
de most h babát várok, nem látom magam, s nem tudom teljesen szépen rendbetenni magam odalent, mindig kimaradnak helyek. a párom nem akarom megkérni. 7éve vagyunk együtt szó se róla h nem biznék benne v prüd lennék v akármi, de ne ő nézze már a szőrös mindenem ott lent:D
még sosem gyantáztattam, és arra gondoltam h elmennék a kozmetikusomhoz, és legyantáztatnám, a bikinivonalat mindenképpen legalábbis. azonban kicsit "hátrébb" is kéne, szoval a farpofák közt is kicsit ill a comb egy pici részén ami a szeméremajkak és a fenék közt van....de nem ciki kiterülni a kozmetikusnak és megmondani h a fenekemnél is szedje le? a másik meg h nagyon félek h kipaatogzik a bőröm, csunya és fájdalmas lesz. eddig erre sem volt soha példa. bocsi a hülye kérdésért,de nekem ez tényleg dilemmás ügy:D
én voltam az off-oló.
kérdező! elnézésedet kérem! mégegyszer..
a válaszolóknak meg nagyon köszi. egy dilemmával kevesebb.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!