Egy elég cikis kérdés fazonigazitással kapcsolatban?
amiota az eszemet tudom borotválom a nemiszerv környékét,teljesen csupaszra.szöke vagyok és (anyunak hála)elég gyenge a szőrzetem(honaljszőröm épp csak pár szőke szál,ha megnő kicsit sem látszik).
de most h babát várok, nem látom magam, s nem tudom teljesen szépen rendbetenni magam odalent, mindig kimaradnak helyek. a párom nem akarom megkérni. 7éve vagyunk együtt szó se róla h nem biznék benne v prüd lennék v akármi, de ne ő nézze már a szőrös mindenem ott lent:D
még sosem gyantáztattam, és arra gondoltam h elmennék a kozmetikusomhoz, és legyantáztatnám, a bikinivonalat mindenképpen legalábbis. azonban kicsit "hátrébb" is kéne, szoval a farpofák közt is kicsit ill a comb egy pici részén ami a szeméremajkak és a fenék közt van....de nem ciki kiterülni a kozmetikusnak és megmondani h a fenekemnél is szedje le? a másik meg h nagyon félek h kipaatogzik a bőröm, csunya és fájdalmas lesz. eddig erre sem volt soha példa. bocsi a hülye kérdésért,de nekem ez tényleg dilemmás ügy:D
Egyaltalan nem lesz ciki a kozmetikusnal, hisz neki ez a foglalkozasa. Hidd el latott o mar sokkal cifrabb dolgokat is, menj el nyugodtan. Tartosabb lesz a gyantazas, mintha borotvalnad.
Egyebkent meg szerintem parod is siman rendbetenne, nekem mindket terhessegemnel o csinalta es nagyon elvezte. :) Egyaltalan nem zavarta hogy szoros vagyok.
Én sosem borotváltam fóbiám, hogy biztos megvágánm magam. Én gyantáztatni járok...ráadásul a legjobb barátnőmhöz:-)))
Először fura volt, de már megszoktam.
Több évig jártam kozmetikushoz gyantáztatni...egyáltalán nem ciki,hogy ott is le szeretnéd!Én mindig tanga bugyiban mentem,és ide oda húzta a bugyit!:)
M
Jövő hónapban én is járni fogok újra,mert én sem nagyon látom be a teljes területet!:)
22h terhes
Nekem a múlt héten a párom csinált, a héten megoldottam tükörből! Kicsit vicces, de meg lehet csinálni! Én már nagyon készülődöm a szülésre, és bár tudom, hogy ott előtte borotválnak, én inkább itthon szeretném rendbetenni magam.
39 hetes km.
bocs az off-ért, de írta valamelyikőtök, hogy a szülés előtt borotválnak. ezt mondjuk tudtam, de azt hittem ezt majd én ügyesen megelőzöm otthon. de lehetséges, hogy annak ellenére hogy én már megcsináltam, ott mégis nekem esnek??
21h.km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!