Tavaj január óta nem szedek gyógyszert, mert szeretnénk babát de ezalatt az idő alatt nem jött össze.
Ma el mentem orvoshoz kérdezte h miért mentem mondtam h ki szeretném vizsgáltatni magam mert több mint 1 éve nem védekezünk a párommal de nem jön a baba, vasárnap kellene megjönie a nemvártnak mondta h a ciklusom 10-14. napján menjek vissza és csinűlnak egy uh-t h meg nézzék h van e pete érésem, és ha van akkor 1 hét múlva akkor megint vissza kell mennem h ki is fakadt e a pete v sem..
2014. júl. 10. 18:52
1/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok meg h ide is ki tettem az előbb rossz helyre írtam ki ide szerettem vna..
2014. júl. 10. 18:53
2/9 anonim válasza:
Igen? Most mi a kérdés? Szerintem jó dolog, hogy megnézi a dokid a peteérésed. Gondolom, annak függvényében léptek tovább, a következő vizsgálatokra.
2014. júl. 10. 20:39
3/9 anonim válasza:
Igen voltam ilyen helyzetben.
Mi a kérdés?
2014. júl. 10. 20:50
4/9 anonim válasza:
Igen ez így normális. Ellenőrzi, hogy van e peteérésed, ha nincs kapsz rá gyógyszert, ha van mást fog vizsgálni.
2014. júl. 10. 20:58
5/9 anonim válasza:
igen
meg se jtt 3 hónapja, vagy több,elmentem dokihoz, jó lenne ha átnézne mert nincs menstruációm, de mostantól meg babát is szeretnénk.
hüvelyi ultrahangozott, mondta most érik épp egy petesejt, a hétvégén már csinálhatjuk is
és jött is a baba
2014. júl. 10. 21:06
6/9 anonim válasza:
*jött
2014. júl. 10. 21:06
7/9 anonim válasza:
Jó, hogy kivizsgáltatod Magad, bár én sosem értettem, hogy sokan egy évet vagy akár éveket eltöltenek a próbálkozással...miért nem mentetek előbb orvoshoz???? Mi, amikor eldöntöttük, hogy jöjjön a baba, rögtön elmentünk dokihoz, ki is derült pár gátló tényező, aminek köszönhetően pár sikertelen évet sikerült kikerülnünk. Szóval senki ne várjon éveket, menjetek, nézessétek meg, mert az idő csak pereg...
2014. júl. 10. 22:03
8/9 anonim válasza:
A legtöbb orvos azt mondja meg kell várni 1 év sikertelenséget,csak utánakezdenek vizsgálódni.
2014. júl. 11. 07:44
9/9 anonim válasza:
Engem azonnal kivizsgáltak...hozzáteszem magánorvos! Így nyertem minimum 1 évet, és már itt is van a baba a pocakomban.
De mindenki saját maga dönti el, hogy mennyit hajlandó várni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!