Mit tennél ebben a helyzetben?
Elmúltál 39, és egy pár hónapos kapcsolatban megtörtént a csoda, amiről több, mint 15 éve mondják az orvosok, hogy nem lehetséges: terhes vagy! Minden vágyad volt egy gyermek, ám tele vagy adóssággal az előző kapcsolatból, amire rámehet a lakásod, a férfi pedig a gyermek hírére lelép mellőled.
A szüleid viszont maximálisan melletted állnak. Megtartanád?
Én tuti nem tudnám elvetetni.Tudom szeretetből nem lehet jóllakni,de valahogy megoldanám!
Ezt neked kell tudnod :) Kívánom hogy számotokra a legjobb döntést hozd!
Biztosan megtartanám, ha ez volt az álmod, hogy anya légy (és, hogy csodaként említed szerintem ígyvolt). Elég 'öreg' vagy ahhoz, hogy nagy eséjjel a közeljövőben már nemlesz mégegyszer ilyen lehetőséged. (Hosszú tartós kapcsolatba bele egy gyerek)
Boldog babavárást :)
Szia!
Tudom milyen nehéz várni a Csodát! Évekig próbálkoztunk a Párommal, sajnos nem jött a Baba. Vagyis ketten jöttek, de Ők el is mentek! :( Egyikük 9 hetesen, másikuk pedig 20 hetesen! :( Én mindenképp megtartanám a babát, főleg így, hogy egy igazi Csodaként fogant meg! :) Ilyen küzdelmek után, tudja az a Baba, hogy meg kell téged ajándékoznia saját magával! Remélem megtartod Őt! :) Sok sikert kívánok!
Mindenképpen megtartanám! Ez a baba most akar végre hozzád megszületni.
Sajnálatos hogy 15 év szenvedés és tönkrement házasság volt az ára. Azt is sajnálom hogy az apa le lép. De ezt próbáld meg úgy felfogni hogy neki csak ennyi dolga volt hogy végre anya lehess!
Minden meg fog oldódni, ott a támogató család!
Boldog baba várást és kívánom hogy majd minden rendeződjön körülöttetek!
Azóta sok minden változott. A szüleim sem álltak már túl derűlátón ehhez. Titkon reméltem, a barátom meggondolja magát, de nem így lett, egyre durvábban adta tudtomra, nem akarja a gyereket.
Rászántam magam az abortuszra, részt is vettem az első kötelező elbeszélgetésen, ahol az ott lévő hölgy is inkább az abortuszt javasolta a helyzetemben.
Végül nem került rá sor, tegnap elvetéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!