Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Két hete csütörtökön voltam dokinál, mert erős folyásom volt. Ő heveny gyulladást állapított meg. Adott rá canesten hüvelytablettát, amit úgy ahogy sikerült csak feltenni, de nem sokat volt bennem, mert kicsúszott, vagy darabokra tört és úgy jött ki. A folyás azért enyhült valamennyire. Múlt hét csütörtökön erős alhasi görcsökkel visszamentem. Azt mondta a doki, menjek be a kórházba mert kinyílt a külső méhszáj. Bentem. Az ott levő ügyeletes azt mondta, hogy teljesen zárt vagyok, a külső sincs nyitva, menjek haza. Csinált egy vérképet, azt mondta, semmi gond nincs vele. Mikor hazaértem, láttam, hogy magas a fehérvérsejt szám és a CRP, ami egyértelműen arra utal, hogy fertőzés van a szervezetemben. Közben a folyás megint erősödött és a hüvelyem is fáj. Én a kettőt összekapcsoltam. Mi van, ha a gyulladás a hüvelyben okozza az alhasi görcsöket is? Korábban már kaptam pont emiatt szemicilint, hogy fel ne szálljon a méhembe a fertőzés. Akkor is görcsöltem és most is ettől tartok. Hogyan közöljem ezt a dokival? Nem akarom kioktatni, de elég fura, hogy erre senki nem gondolt, csak annyit mondtak, hogy nem tudják a görcs okát. Ráadásul félek felhívni, mert már múltkor is lepattintott.2013. nov. 19. 10:59
1/4 anonim válasza:
menj el egy másik orvoshoz szerintem.
4/4 A kérdező kommentje:
Voltam másik dokinál. Megvizsgált, megnézte a leletemet. Mindent rendben talált hála az Égnek... Kaptam kúpot is. :-)
2013. nov. 19. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!