Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Adott egy helyzet.

Irodai munka,3 személlyel,ebből 2 dohányzik,bent az irodában,megjött a jó idő,nyitott ajtó mellett. A nem dohányzó terhes lesz,de ugye ezt nem fogja bejelenteni a beágyazódás napján,min 2-3 hét mire esetleg ezt közölhetné. Mennyire fog ez ártani a babának?

2013. ápr. 11. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Semennyire, mert nem egész nap dolgozik:)
2013. ápr. 11. 13:45
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem lesz semmi baja. Fura,h egy irodai munkahelyen dohányoznak,mikor már egy kocsmában sem lehet.Hogy nincs tekintettel a 2 dohányzó a nem dohányzóra?
2013. ápr. 11. 13:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugye ha jól tudom, új törvény szerint nem dohányozhatnának bent az irodában. Ugye cég, vagy iroda bejáratától 5 méterre csak. Az más kérdés, hogy be is tartják-e, vagy betartatják-e?

Nem sokat tudsz tenni. Attól függ, mekkora az iroda, milyen sűrűn gyújtanak rá, mert ugye pici helyen elég sok füstöt beszívhatsz, tehát ha pici a légtér, nincs elszívó se, akkor árthat a babának. Szerintem ugyanannyit árthat, mint egy másik felnőtt passzív dohányosnak.

2013. ápr. 11. 13:49
 4/11 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ez milyen rossz, még a terhességem előtt én is két dohányossal voltam egy irodában, nálunk állandóan (télen-nyáron) nyitva volt az ablak, pont előtte ültem, így kaptam egy jó kis petefészek-gyulladást, az összes szövődményével, lázzal, vérzéssel együtt, kb. két hónapba telt, mire meggyógyultam...

Arra mindig figyelj, hogy nehogy megfázz, inkább csavarj valamit a derekadra.

Ha nagyon nem bírnád a füstöt, akkor meg szólj a munkavédelmisnek, vagy jelentsd a munkáltatónak (akár névtelenül is), gondolom te sem akarsz konfliktust.

2013. ápr. 11. 13:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
az elején ez biztos nem árt, de szerintem ez elég rendesen jogszabályba ütközik, hogy bent cigiznek. ha állapotos lennék, én szépen megkérném őket, legyenek rám tekintettel, kizártnak tartom, hogy akkora bukók lennének, hogy továbbra is az orrom alá pöfékelnének.
2013. ápr. 11. 13:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Nálunk is lehetett bent dohányozni. É az elején szóltam hogy terhe vagyok, főnök asszony őrült velem.

Engem nem zavart hogy bagózol mellettem, ők sem zavartatták magukat, semmi baja nem lett a babának.

És igen, mint az első is írja, nem egész nap dolgozol, meg nem nőn stop füstölnek melletted.

Nem kell túlaggódni a dolgokat!

2013. ápr. 11. 13:59
 7/11 anonim ***** válasza:
4. vagyok: nálunk több kollégát is nagyon zavart a dohányzás (amúgy kb. 15 méterre volt tőlünk az udvar, ahova kimehettek volna bagózni...), így mi vettünk ilyen dohányozni tilos matricákat, és kiragasztottuk őket az ajtókra, falakra. Egy idő után leszoktak a benti cigizésről a kollégák.
2013. ápr. 11. 14:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Törvények,persze,tudnak róla,de itt nem igazán tartják be. Amint lehet közlöm velük,de ugye nem szaladhatok a rúd elé,h mi tegnap szexeltünk és hát remélhetőleg terhes leszek :) Remélem én is,h ha megtudják akkor tekintettel lesznek rám és kimennek. Amúgy se igazán kedvelem a füstöt,gondolom ez terhesen majd csak fokozódik.
2013. ápr. 11. 14:06
 9/11 A kérdező kommentje:
Ide is ki van ragasztva:)
2013. ápr. 11. 14:07
 10/11 A kérdező kommentje:
Egyébként éppen most vagyok (végre!!!!!!) túl egy petefészek-gyulladáson!
2013. ápr. 11. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!