Mit tennétek ebben a helyzetben?
36 éves vagyok. 12. heti uh-on rendben találtak mindent, genetikai nagy kórházba mentem.
2 a nyakiredő, 12hét 5nap. 58crl.
A kérdésem az lenne, hogy a korom miatt hasba akarnának szúrni, ez a protokoll.
Menjek el kombinált tesztre vagy szúrassam magamat hasba vagy várjam meg a 18. heti genetikai uh-ot?
Miért van dilemmám?
Előző babámnál minden rendben volt, egészen az afp-ig.
Az alacsony lett, rossz lett így a négyesteszt is, 1:35 down kórra. Hasbaszúrás. 4 hét rettegés.
Nem down kóros, már közel 1,5 éves.
Szóval nem tudom, hogy mit gondoljak a vértesztről.
Pihenni nem tudok, két picivel vagyok itthon, hogy hasbaszúrjanak, illetve nagyon rossz emlék.
Mit tennétek a helyemben?
De a kérdés, hogy menjek -e kombinált tesztre.
A genetikus szerint valószínű, hogy pozitív lesz, mert utrogestant szedtem és vannak rossz tesztet produkáló, egészséges babát váró nők.
30.000ft és nem biztos, hogy a tényt mutatja.
Ha a szúrás mellett döntesz "csak" 4 hetet kell izgulnod, ha a teszt mellett döntesz a baba születéséig izgulni fogsz.
Én a szúrást választanám.
De ne az itteni válaszok alapján dönts.
és ha egyiket sem választom, akkor felelőtlen vagyok?
Megvárnám a 18. heti uh-ot és annak fényében döntenék.
Szerintetek?
Én félek a tesztől, mert az előzőnél is fals pozitív volt. Mi van, ha most is az lenne?
Nem tudom, hogy mitévő legyek.
Ja, van orrcsont is a babámnak.
Én is 36 vagyok, én most várom a kombinált teszt eredményét.
Ha közepes vagy magas kockázatú lesz, akkor választom csak a hasbaszúrást, egyébként nem, a vetélés miatt.
Én megcsináltatnám a helyedben a kombinált tesztet. Ha jó
alacsony kockázatú lesz az eredmény, csak nem kell aggódnunk, hogy beteg gyermekünk születik...
Előző vagyok
Nekem 1,3 lett a nyakiredő, 11+6 hetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!